返回列表 回復 發帖

想買手機, 請大家比d意見

我budget 5500左右, 主要都係影下相上下網, 有邊部岩我呢請問??
tvb now,tvbnow,bttvb( O  Q0 a9 i3 F1 Q
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
4 w: E. \, N: j. ?5 Y/ _* u9 q8 I+ E( Ptvb now,tvbnow,bttvbiamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
7 f* Z; Y3 k+ r* |+ ?( e# `www.tvboxnow.com下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
" S3 i: R8 S4 m* nwww.tvboxnow.com唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好& h  {! `# w, q3 l- W# G8 [$ L6 d
仲要配合埋鏡頭等等架1 D4 C) Y" p9 x) X5 t7 N, C
你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相www.tvboxnow.com4 d! x* C6 A2 h) X
9時16分 發表於 2013-6-1 08:53 AM
5 H1 N0 v+ Y4 \* _) C/ x% Utvb now,tvbnow,bttvb又好似幾有道理..哈哈
- W8 H9 Y/ r# `: |# M/ k; L# ~tvb now,tvbnow,bttvb想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
近期都係得HTC ONE同S4架姐公仔箱論壇1 b6 }% Q+ `9 i
但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左8 f4 g0 W9 }, k. g
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:12 AM
5 w6 ^- X4 d) e: z/ ?# Y公仔箱論壇嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
公仔箱論壇* ~, ~& Y6 R) W$ I( m3 U2 E
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱公仔箱論壇$ Z# ?+ }) ^. u2 R8 a( U
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
  d$ o  f( x) H( F
ic, 咁我都放心d, 一陣真係爆炸就大件事
8 n, d( j/ ~* d$ j( K, i多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/indextvb now,tvbnow,bttvb$ ~" |) h) D* h+ \
9時16分 發表於 2013-6-1 09:52 AM
6 H! u' R* v: s- z% b( othx!!好詳細呀講得, 原來咁好架呢部