返回列表 回復 發帖
if i have 50幾億, i have something better to do than talking with you here...
Pedestrian_A 發表於 2017-4-16 01:49 PM
畀你50幾億都冇用啦 除咗派街坊同升级 冇用處了
i wish i can find the old qoobee picture mnb posted here before.  it's qoobee looking at the mirror and holding a donut saying he is getting more handsome.
Pedestrian_A 發表於 2017-4-16 01:50 PM
你唔好屈MNC啦 C從來都冇稱贊佢帥 c只係俾面稱贊佢D貼圖靓啫(佢D貼圖化很厚妝架仲有一個男人婆佢嘅最愛)...
係咪呢個
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
去食下就知道...食完真係忘不了
free2penny 發表於 2017-4-17 06:57 AM
penny食過忘不了嗎?
你放心

Pedestrian_A 發表於 2017-4-17 09:02 AM
兩個都係行路唔帶眼小心?
河魚有很多寄生蟲.  絕種是件好事...
Pedestrian_A 發表於 2017-4-17 09:04 AM
路人甲就係寄生蟲?佢仲干净個你!
佢好嬌生慣養架 這種魚只生存在未開發高原森林大自然冇污染的河流
其他淡水魚有少許蟲 拿你嘅最愛交叉窿(有酒精)嚟殺死佢!
基督徒說所有不信耶穌的人是魔鬼
我們都是魔鬼要下地獄
Pedestrian_A 發表於 2017-4-17 09:08 AM
我哋要下地獄 地獄不空誓不成佛
我哋兩個都係菩薩 要度一切眾生 首先我哋要度佢升仙
i'm talking about real money!
Pedestrian_A 發表於 2017-4-17 09:08 AM
真的50億MONEY 路人甲大諗頭野心大?得大頭症?
mnb1123 not mnc

http://www.tvboxnow.com/space.php?uid=2314351
Pedestrian_A 發表於 2017-4-17 09:11 AM
我當然知道啦! b咗咪到c囉  我哋玩緊暗示嗎 難道要 畫公仔要畫出腸咩?
也許是"忙"不了
Pedestrian_A 發表於 2017-4-17 09:14 AM
忙 記得要 忙里偷闲啊!
邊個下佐地獄啊
lhy92725 發表於 2017-4-17 10:14 PM
可能係貓?
冇污染的河流 still have germs and bacteria...
Pedestrian_A 發表於 2017-4-18 07:52 AM
路人甲包咬頸!講完污染 講寄生蟲 講完寄生蟲 講细菌 難道海魚就冇污染寄生蟲同细菌? 咁你絕食啦!
i thought you are muslim...
there are 72 virgins waiting for you in heaven...
Pedestrian_A 發表於 2017-4-18 07:54 AM
估唔道?路人甲信奉伊斯蘭國( ISIS ) 難怪 正派嘅宗教會叫你做魔鬼?
你貪圖在地狱里72個豬扒 ?
0208 短視
Pedestrian_A 發表於 2017-4-18 07:55 AM
就算真係有咁多錢 你唔健康 唔快樂 咁要甘多錢嚟都冇用
畀我嚟選 我要夠洗夠用 開心 健康 食得走得~~
由於本人最近發現 0208 暗戀我...
為了讓他冷靜想想我們不能在一起!
我決定消失幾天去幫助美國經濟!

現在 Magic Kingdom 再次 penny 當家!https://1.bp.blogspot.com/-6O0y6vrGxTo/VoH-D7ezIx ...
Pedestrian_A 發表於 2017-4-18 01:03 PM
路人甲思覺失調病情加深了?在楓葉國找庸醫(蒙古大夫)醫唔到?建議你去美國找呢方面嘅權威嚟醫
一秒都唔需要!我可以確定!我對你冇興趣!
記得幫我問候你嘅偶像Donald John Trump
祝你一路順風 半路失踪 幾日後見 拜拜你條尾~~
you work at a seafood company not "river food" company...
you live in a muslim country so you have closer relation with ISIS sharing the 72 pork chops.
then you should stop buyi ...
Pedestrian_A 發表於 2017-4-22 08:27 AM
我的工作接触食品多 所以知道要找新鲜原汁原味的食物 加工的係好味 但喺失去食物本身嘅味道 (添加到好味為止)添加劑...

我住在一個穆x林国家 所以知道佢哋係如此不堪 你應該要睇唔起穆x林(唔係強國)佢哋係專制的宗教(宗教中的專制共產)

我同你講 TVB MONEY! 你同我講真MONEY? 到我同你講真MONEY時候! 你同我講TVB MONEY? 路人甲你玩嘢啊?

多数唔正常嘅人?講自己係好正常架?
你去美國 唔去探望你嘅牛仔偶像?小心佢發癲炸你?

你呢處冇人工?你全部聯貼 唔畀機會我搵分数?