返回列表 回復 發帖
我日日都來等你呢首歌出爐,哈哈,剛剛見到就第一時間跑入來聽了。 前後聽了兩次,第二次播得好D,就下載了收藏了。我去食完個早餐,再寫評論給你呀下
7# jenniferdream
) t. \4 C# I5 e, `tvb now,tvbnow,bttvb
/ ~& f& I7 A5 f) }+ W& Z3 T' QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。妳在香港時間 2:20 am 食早餐.除非妳不是在香港.
. w( Z' }, o- ^1 Z妳可以食完早餐先留言.留位寫 reserved 咪得.tvb now,tvbnow,bttvb% _) ]$ I4 ]' N, j
唔好嗰小小積分都呃.
9 |' \+ Y; c; \( W& G  [3 Q. K$ O$ {3 }pinaroo 發表於 2014-2-19 02:21 AM
/ M( j) O: a7 h% h' c0 j+ o# l5 N: F; }! B; ?0 J1 ^
a.m. 就當然系食早餐喇。甘你又點解成日夜媽媽都係到回帖,你唔係HK住架。我得鬼閒呃你果www.tvboxnow.com6 [% R, ~' [8 e) e, I  j
一分 。你唔俾分我都無相干。好歌我要慢慢聽,聽真有咩可以挑剔吖嘛。不過好似唔多覺 。不過都要聽多幾次。要係雞蛋裡挑骨頭。嘿嘿
本帖最後由 jenniferdream 於 2014-2-20 03:47 AM 編輯 www.tvboxnow.com- r" d+ a) x1 z- T; ^. F

: {- l  e* ?# ], Y! x/ g 16# pongpong0715 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 f# z, o: x% M* ?' @
公仔箱論壇0 L4 v) \* C/ S: g7 H) e# B
傻啦,你首歌唱得好好呀 ,唔覺有咩問題。呢首好難唱架。我系網上聽過好多人唱。你個版本算是優秀了
8 M, s2 R: A$ ~7 l! F& \4 I公仔箱論壇
" c3 a" o% O8 U. F 我聽得出你好盡力唱首歌。 唔觉感情唔够,因为每一个人唱歌既表达方式都唔一样。只要聽得舒服好听就夠了。有時加太多感情,會俾人有壓逼既感覺。至於咬字唔係太清晰我又唔覺,至少我沒有看歌詞,我都能聽得到你每一個字  
7 D4 Z" U1 k! E+ ~# X
" a4 o0 E" ~& Z' E5 K$ k公仔箱論壇唔好對自己過份要求, 這只會做成壓力唱歌。要保持 輕鬆既狀態,唱得好唔好唔係重要,重要是你能唔能夠享受過程。
/ m3 w* [6 ~+ E! v8 etvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com6 f6 I- A0 b$ j4 \8 ^
謝謝你分享這首歌 ,你有無興趣再唱其餘的兩首歌, 我覺得都好適合你唱。網上面好少人翻唱。你喜歡劉德華嗎?
" z, H! o' o, F& vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- ?- C' P  i6 e/ U# k" VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
再次謝謝妳的鼓勵
4 A" J$ h5 Y( {6 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  j1 h8 m; I2 i  |4 P
劉德華也是我偶像,既然妳支持我,5 U) X+ ~2 a: ]9 j- f
給我點時間,讓我翻唱餘下的
( \, i% m$ U' J: K1 D6 }公仔箱論壇
# \3 Z4 q7 H9 Q此區有妳、其他友好和版主,雖未能一一盡錄,% A+ S& Y4 J3 \* f
但令我覺得是個可以好好分享、交流唱歌技巧的論壇! ...
, W& e6 W. x! B8 ?pongpong0715 發表於 2014-2-20 01:11 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ }, D- J9 g8 Y( E6 e) P

7 U% h: a8 ^$ a( w8 K
+ m3 ]- ?  c) _- wtvb now,tvbnow,bttvb你慢慢唱啦,唔急架。我都係劉德華既fans,送張我在網上畫既圖俾你吖。我見到你又剛剛發了這個圖,哈哈。
3 I9 j# c2 L9 w# C. b* OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com1 S* l" i- C0 `/ u+ }& ^9 h/ B

- \: |: Q6 O: P0 {$ T# a  b% }公仔箱論壇公仔箱論壇6 n7 P2 l$ ]3 N
+ O- R' a. F8 f% m4 ?" s+ I+ I

, e6 |4 X5 Y  y) O" ?: S5 {
tvb now,tvbnow,bttvb1 B" L# ]" |: E8 \- s( f# s  r
9 |  F: i/ i, o) ~: L
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件