返回列表 回復 發帖
我中意煎pan戴眼鏡多D!佢戴上眼鏡好睇好多
+ Y7 l6 K' l6 `. e
公仔箱論壇! W$ T. |; q! ~- r3 Y
真係順眼啲架呵.........
. @5 r' \% v5 u6 {- Z) u+ @公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-22 03:18 PM
睇咗6集《叛逃》,認真留意,真係發覺佢有小小豆豉眼 。大大真好眼
本帖最後由 timmaxsing 於 2014-3-27 02:20 AM 編輯 www.tvboxnow.com5 ]- U* q* F4 k7 K- @2 g1 d
& |7 S& G0 p2 o4 f8 ]: m
: T5 w2 g% n' w, E

6 Z+ M. r" r! ~( q0 y0 b" \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 }" D( W3 I  g3 H) C# I4 {3 ^6 I係啊,我相信展鵬自已都會知,所以我真係建議無記少啲安非排佢做古裝。
7 L" Y. k1 @$ l$ K8 y' Htvb now,tvbnow,bttvb% k6 g0 L% s  [8 K
問大家一個I.Q.題吖,煎Pan做邊啲角色唔會比人批評眼細呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 n7 h1 H1 q# J/ o1 s
leekwoklam 發表於 2014-3-26 01:32 PM
做瞎人按摩治療師一定唔會比人話,佢一定會戴黑超!

評分次數

• timmaxsing

總之佢做乜角色都好, 千祈唔好唔戴眼鏡, 仲要係有框眼鏡喎, 無框都係好唔順眼. 其實佢就算做盲人都係唔係咁順眼架, 因為佢對眼嘅輪廓可能戴眼鏡太耐搞到好似變咗少少形咁架! 點解要戴有框眼鏡就係因為佢對眼嘅輪廓囉 ...
3 m, g( g) C; V( x  \8 O1 B% |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-3-28 12:42 AM
完全鑽同大佬的獨特見解
- H, N+ T) C* T* ~8 s9 y公仔箱論壇
: M6 E3 t% U) h& l2 N" H! dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啱嘞! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 p( D. T! I! U5 G" |7 R
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: J* O9 `: n5 N( r! ~' b
我又想問多一題,如果係古裝劇呢?邊一類/一個角色最啱煎Pan呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ k- p! ]0 k$ e0 n% s  B
leekwoklam 發表於 2014-3-27 04:11 PM
大文大佬話愛新覺羅·溥儀,睇[我的前半生]裡的圖片溥儀的确係戴眼鏡。www.tvboxnow.com5 W# \$ _2 A' [! M1 K
又或者做皇帝例如秦始皇、周武王之类,起馬佢眼前有块亷庶住
4 E, o  C' f2 Y- n, _: ytvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb, Y' h( }3 d8 P4 z
mnb1123都好有見地喎,幾好,請收獎。# {0 }5 L0 n: K. z8 p6 l) A$ c- }
! C/ L3 \) n" ^( m
仲有無其他會員參加,個遊戲未完架,繼續提名一啲適合展鹏做又唔怕比人話佢细眼嘅角色吖!公仔箱論壇* w- p; [' D/ w$ v
tvb now,tvbnow,bttvb5 F3 S+ w1 t9 o% A5 U8 Z$ V
你叫大文細佬佢做大佬真係非常啱,佢回帖好有心架。呀!你都好有心,多謝! ...0 j7 _* n; F: M: Y7 \
leekwoklam 發表於 2014-3-28 02:01 PM
多謝大大獎勵 。咁啱呢個星期放假先可参加
8 a0 e5 W$ Z, k" f4 F2 n2 Ntvb now,tvbnow,bttvb論壇學嘢,平時真係冇時间
; E* O4 m6 K& {5 D: {( g" A: s6 Mwww.tvboxnow.com
1 S6 W' p/ E: B4 p2 W# ?) h唔敢自稱大佬呀... 我當然想做大佬喇.. 威威嘛! 但我何得何能呀??? 都係平時鍾意睇下武俠小說同埋香港啲劇啫, 所以特別多理論.. 唔好見怪! 話時話吖, 依家睇緊香港嘅小說"紅Van"呀, 幾好睇喎. 未睇一定要 ...
( {) s+ K. L( ]& P" D% U& C公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-3-28 11:46 PM
大大自稱細佬但大大D獨特見解真係神級大佬 。我都好錘意睇武俠小說同港劇但平日冇物時间,錯失好多精彩節目