返回列表 回復 發帖
我中意煎pan戴眼鏡多D!佢戴上眼鏡好睇好多
, s& n# s: }7 A. n( t( Y  G& F# etvb now,tvbnow,bttvb5 q( e9 v* [# k2 [$ _# Z$ L: a
真係順眼啲架呵.........
% D- ~" g* p+ X* y/ ?* mleekwoklam 發表於 2014-3-22 03:18 PM
睇咗6集《叛逃》,認真留意,真係發覺佢有小小豆豉眼 。大大真好眼
本帖最後由 timmaxsing 於 2014-3-27 02:20 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" s2 S* _+ n. C* Z  R% z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 J6 f% _+ M  [3 }; j! S8 s/ o! k
& v3 ^8 V: {) Q. R, h( M/ v

% u$ o0 D! e- D
; y* T# J3 V5 h  n" ~; etvb now,tvbnow,bttvb係啊,我相信展鵬自已都會知,所以我真係建議無記少啲安非排佢做古裝。
! Y$ T, y2 L0 i% i
8 f; v3 r3 G1 x* d+ {& S問大家一個I.Q.題吖,煎Pan做邊啲角色唔會比人批評眼細呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 z9 c1 d; M8 D! }$ X8 ?! f
leekwoklam 發表於 2014-3-26 01:32 PM
做瞎人按摩治療師一定唔會比人話,佢一定會戴黑超!

評分次數

• timmaxsing

總之佢做乜角色都好, 千祈唔好唔戴眼鏡, 仲要係有框眼鏡喎, 無框都係好唔順眼. 其實佢就算做盲人都係唔係咁順眼架, 因為佢對眼嘅輪廓可能戴眼鏡太耐搞到好似變咗少少形咁架! 點解要戴有框眼鏡就係因為佢對眼嘅輪廓囉 ...www.tvboxnow.com  n8 J! C6 N8 x* N
大文細佬 發表於 2014-3-28 12:42 AM
完全鑽同大佬的獨特見解
+ x/ ~/ b( y( }tvb now,tvbnow,bttvb
) c* m( C" J* P5 _( O3 Owww.tvboxnow.com啱嘞!
# i+ ?$ A- Z- n4 @$ Y) Y: o公仔箱論壇
2 D% ^5 z* K% t' n7 ~我又想問多一題,如果係古裝劇呢?邊一類/一個角色最啱煎Pan呢?公仔箱論壇8 K& S* r% z% \6 @5 t7 _: P' g. \
leekwoklam 發表於 2014-3-27 04:11 PM
大文大佬話愛新覺羅·溥儀,睇[我的前半生]裡的圖片溥儀的确係戴眼鏡。/ G' A1 X: ]0 s
又或者做皇帝例如秦始皇、周武王之类,起馬佢眼前有块亷庶住
( j5 N8 L. V4 z/ ~4 C2 D* K' x1 i# K7 |
mnb1123都好有見地喎,幾好,請收獎。
; E. z. O6 H! T% uwww.tvboxnow.com5 T7 y. f* D; F  E3 h
仲有無其他會員參加,個遊戲未完架,繼續提名一啲適合展鹏做又唔怕比人話佢细眼嘅角色吖!tvb now,tvbnow,bttvb& P9 H. ~2 a; i( w
tvb now,tvbnow,bttvb! C4 C, Z& G$ ^# k
你叫大文細佬佢做大佬真係非常啱,佢回帖好有心架。呀!你都好有心,多謝! ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ `! S. S/ x/ S& J
leekwoklam 發表於 2014-3-28 02:01 PM
多謝大大獎勵 。咁啱呢個星期放假先可参加www.tvboxnow.com+ [9 L! k1 y' G) G- }6 }: k( X: J
論壇學嘢,平時真係冇時间
" |' t" ~+ V4 D  S2 X3 }4 m" KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( U0 M* K) Q: F
唔敢自稱大佬呀... 我當然想做大佬喇.. 威威嘛! 但我何得何能呀??? 都係平時鍾意睇下武俠小說同埋香港啲劇啫, 所以特別多理論.. 唔好見怪! 話時話吖, 依家睇緊香港嘅小說"紅Van"呀, 幾好睇喎. 未睇一定要 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 l7 S) S2 q+ `* Q$ A. x8 q: D
大文細佬 發表於 2014-3-28 11:46 PM
大大自稱細佬但大大D獨特見解真係神級大佬 。我都好錘意睇武俠小說同港劇但平日冇物時间,錯失好多精彩節目