返回列表 回復 發帖
講懲教署嘅劇較少再加上係台慶劇應該唔錯呱,睇下點
: }! ]2 _! Q7 P9 @: f0 e" J
係呀,監獄劇向來都好睇嘅。
8 ^- F- ?) j) n0 m& Bwww.tvboxnow.com噢,又令我想起經典美劇Prison Break,雖然《再戰明天》應該冇越獄嘅橋段,當年Prison Break熱播時mnb1123你可有追看?
7 [, B, b. ?2 _3 o, W6 P2951020
3 @) ]7 C  J& `; |www.tvboxnow.com2951021www.tvboxnow.com3 y0 _' |0 T  V# }" e: {# i
2951022 ...
8 @& o7 q7 A3 b5 Y4 htvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-2 04:10 PM
0 Q' D2 L5 c, {8 D6 O8 V* q- I冇啊,淨係睇過几集啫。記得好似5-6年前嘅事。當時几乎日日做足10個鐘,加上揸2個鐘頭車响來回交通上 ,返到屋企己散晒。好彩鬼佬公司每星期做五日,
+ l9 F4 w( b' g/ I- Z超遇四十個鐘,每個鐘X1.5都几和味 希望《再戰明天》就算冇Prison Brea咁正但都唔好令人失望,期待著
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
  A, M9 @2 P4 L0 h2 I, Ntvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
! E' ]* W: w6 }2 _. [2 Pwww.tvboxnow.com仲有心穎BB阿大佬
$ j% h, {# m" m8 U6 ]) N! _
2954355' w- C- ?& k2 ]4 i4 n2 w
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。www.tvboxnow.com0 k- j' O; Z( a) N2 P5 K+ u. b
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
( _: D8 C9 K  n) ?# r: [www.tvboxnow.com係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
2951828 你戰佢戰,個個都在戰/ t- X" Z- y& }& V# H' y" P( f

7 S) h- ]. ^$ y( t' r14/10/214  「忘年戀」太多,削弱有趣劇情 [1/2]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* v, K9 l2 s; u: x& e9 M" r
啱啱喺隔離話完《大藥坊》只係copy過往《茶是故鄉濃》系列成功嘅方程式但越睇越悶。
* v  L8 i# V- a8 s  Ywww.tvboxnow.com3 u4 k& g. n  b  _
呢種感覺好快蔓延到《再戰明天》,唔係話本劇抄 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% f2 I( ~$ F/ H% e
leekwoklam 發表於 2014-9-29 01:37 PM
www.tvboxnow.com9 n3 w0 e2 Q2 [; o
企係無記班編劇.編導嘅立場叔侄、父女戀真係小兒科,現實社會有82歲娶28歲。但作為觀眾嘅我哋一套劇咁多「忘年戀」真係有D頂唔順
監倉戲,環境太新淨,地方太乾淨,空氣又流通,自由自在有間房可以擺吓私人嘢,定時定候有人派飯,得閒可以睇吓書,照道理監房仲會有電視睇,獨立廁所,如果中五重讀生想搵個靜靜地的地方讀書,戲中的監獄係一個唔錯的選擇,唔 ...
, V  W  F1 _: o. R3 t公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-10-15 02:51 AM
4 A. f/ A- S3 T& R; ]: p金田兄一語道出呢套劇嘅`精彩'之處。我諗呢套劇應改名為:「忘年戀之一一畸戀明天」
3 x# @# D! I2 G* g
4 j' R, E8 M; N7 q7 Swww.tvboxnow.com話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑
1 ]' N% S! K( N& p% G: ~' V& E大文細佬 發表於 2014-10-17 12:51 AM
8 m, Z. Q3 z: T, r) b- y" _2 M
BB拖住個行李喼論論盡盡、鳥烏龍龍出場都几搞笑同跨張 但我比較中意呢D搞笑輕松嘅劇
) z+ n( p! N  M5 K! x4 `' [- D- o

( d' x! A& b5 wtvb now,tvbnow,bttvb唔知係咪《學是學非》train得多,心穎做啲開心搞笑情節幾好睇。" D& b5 {2 _) t( t. I8 r
" s% d1 s% i- Z1 W* d! r. [5 z1 Rleekwoklam 發表於 2014-10-17 03:50 PM
2 g; _* V) B$ ^+ Ctvb now,tvbnow,bttvb肯定係《學是學非》train得多。記得四個是非精上森美、小儀嘅千奇百趣玩HIGH D做嘉賓搞到我笑到眼水都標埋

評分次數

• timmaxsing

6 F2 b. G5 h* U% w
tvb now,tvbnow,bttvb2 ^5 e0 u" O* @6 o! Y  i
我都好鍾意佢地四個女仔
* g: V3 _/ Z6 H$ y+ G公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-21 12:27 AM
& n+ I0 K) G0 r$ Z: r0 _公仔箱論壇睇第十集心穎被Q記罰完在雨中同哥哥文上升果段對話真係好感動,雖然仲有進步空間,對一個新人來講已非常之好,起碼感動到我
) w. o4 Y% z1 Q0 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 P1 }" J* {& i% R/ j+ w
7 }: s9 S* C/ Q2 c5 t6 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 V3 v4 ]7 j- @6 H8 M公仔箱論壇不過呢套劇開始好似無乜好講添.. 希望跟住會好啲喇... 老表好好笑呀www.tvboxnow.com9 L0 p( A& t+ }" P2 m7 s9 r
大文細佬 發表於 2014-10-22 12:57 AM
: k" C; }7 V) y' F* `tvb now,tvbnow,bttvb係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫www.tvboxnow.com% `$ @) g& k# t' r* ^! k
) k) D" A" E: P! k$ b

- L& B$ B6 ?$ |, K5 M7 M- A0 _+ c咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?

評分次數

• timmaxsing

近排比較忙,有几集仲沒睇,看來呢個周末要追返晒