返回列表 回復 發帖
多謝參加 ?1292867689
BeiDouChef 發表於 2017-10-16 01:07 PM
大廚再會
第1題﹕克里夫蘭騎士
第2題﹕克里夫蘭騎士
第3題﹕克里夫蘭騎士 (主)  1-2 分
第4題﹕侯斯頓火箭
第5題﹕下盤(全場)
預言額外波膽王遊戲題: (客) 波士頓塞爾特人 @ 克里夫蘭騎士 (主)  102-108
大廚 yo man ,aloha
迅雷已經RIP 已經證實海外各地國家用戶都受影響...?1292867644
BeiDouChef 發表於 2017-10-16 11:28 PM
用MiniThunder迷你迅雷3
大廚午安,yo hola
但籃球比AV容易猜
BeiDouChef 發表於 2017-10-17 10:59 PM
籃球個波比AV個波大
大廚再會,NBA遊戲明天再玩
記得要早 我已經配合大家下午吃飯時間儘量開

方便有些版有友可以早點參加... ?1292794625
BeiDouChef 發表於 2017-10-18 09:57 PM
剛剛回家,昨天太眼瞓沒看清楚截止時間

論壇標準時間10月19日07:00AM 截止 (UTC+8)
[BeiDouChef 發表於 2017-10-18 01:22 PM
第1題:奧蘭多魔術
第2題:邁亞密熱火
第3題:奧蘭多魔術  3-6 分        
第4題:孟菲斯灰熊
第5題:下盤(全場)
波膽王遊戲題:(客) 邁亞密熱火 @ 奧蘭多魔術 (主)  100-105 ...
yxx01 發表於 2017-10-19 08:20 AM
祝羊叔叔巧運
(客) 波士頓塞爾特人 99 @ 102 克里夫蘭騎士 (主)
(客) 侯斯頓火箭 122 @ 121 金州勇士 (主)

本 ...
BeiDouChef 發表於 2017-10-18 09:50 PM
多謝大廚我是NBA預言帝有獎競猜活動 [常規賽~第一輪] 獎金
yo 大廚早晨what's up
拿督大人早晨,唔兄咗您signature班靚女哦
大廚下午好 yo what's up
第1題﹕金州勇士
第2題﹕客主(半全場)
第3題﹕印第安納溜馬
第4題﹕克里夫蘭騎士
第5題﹕上盤(全場)
波膽王遊戲題:(客) 克里夫蘭騎士 @ 密爾沃基公鹿 (主)108-102
Double B yo man 我已經PM你 你可以重複回多一次...
我只是怕你答錯後尾D人又跟著錯 若帶給你麻煩請見諒
BeiDouChef 發表於 2017-10-20 01:28 PM
多謝大廚,因為主客客主主客客真係唔多明去揾周小妹啦