返回列表 回復 發帖

[自拍] YUKY又黎啦~ 肥0左lu。。

:onion03: 好多個月無黎啦~~: R# W9 k+ D. L
已經見到好多新人牙~~ 好多好靚女tim~:onion10: 公仔箱論壇+ N8 E6 r# |* {

, |6 E1 m* x- F; m5 ~6 k公仔箱論壇8月3號我生日牙~ 不過無咩影相~ tvb now,tvbnow,bttvb: N3 E; v; E8 G/ t1 X

" j- z! q- D! H" L. U! }7 Y公仔箱論壇集集埋埋好多相牙~ 一次過髮啦~
- i; O) w/ v! v) Y4 D( n% d( g/ Rtvb now,tvbnow,bttvb
8 l8 K! B% Q( a遲D髮生日相~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
   我都知自己食得多啦~~ 不過真繫好好味~~
原帖由 Izakaya 於 2007-8-16 07:34 PM 發表。 www.tvboxnow.com& G3 B" |. b+ S3 S2 c  G/ i

/ }* X* v/ O. ?: L- m. Ywww.tvboxnow.com
5 V( [6 g1 |& K( v4 T
/ X7 f: d9 O/ Y4 P  t邊間GUM好味食到妳肥AR?我都想知WOR
8 M9 K/ Q! R7 J) g# L8 g' vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都係果句HOUSTON D野食到厭曬公仔箱論壇: p3 d0 @; L1 N$ G0 d% t
宜家大部分時間都走去LONG POINT 食泡菜
$ K3 E7 y# Y: b- I公仔箱論壇公仔箱論壇6 H0 C, X5 r0 Y5 R
自從同上任男友分手后~~就真繫食到停唔到口~ 加上現任男友唔介意我肥~~所以米繼續食囖~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 E9 C: j3 q3 G9 _
5 l6 X- C: @0 O6 `$ f8 _
我最近都有去LONG POINT度食~~ 妳去邊間啊? 我去 SOEUL GARDEN 同埋 KOREAN GARDEN
原帖由 iwry@iwjy 於 2007-8-16 06:33 PM 發表。
2 S- y" g$ v3 V& f- e) j- `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都係last 張最索and cute!~~~~~:014: :014: :014:
# w& x0 \: m1 a" F# M: H/ Ftvb now,tvbnow,bttvb
/ s, a$ U9 M7 E$ K- V, I4 Xtvb now,tvbnow,bttvb
' p# l  S% X: ]* u. s5 ]( A公仔箱論壇 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ D1 }9 V! I5 \: s, ^' s' c
HO HO HO 。。我都有同感~ 多謝曬
原帖由 azn_mafia88 於 2007-8-16 11:49 PM 發表。 公仔箱論壇# Y9 ?5 ?8 ~% n
u look very cute ar..
: c) Y, z" n: h4 P" l+ B( a0 d
: U, W) O4 {1 \5 H# ^where u from ar?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" b* l3 l8 u# O, |' Q
公仔箱論壇+ |6 \) R7 r* k2 F9 ^( G
www.tvboxnow.com- I6 ^8 R3 ], G
thank you, i'm from Houston
原帖由 jwxie518 於 2007-8-17 01:27 AM 發表。
. z  [3 V4 P' ntvb now,tvbnow,bttvb哇yuky呢d係唔係叫愛情既滋潤而搞到身心體胖呢?:onion10:
  k4 L. a0 C6 C3 S. ]; otvb now,tvbnow,bttvb加油, yeah, 暑假我都肥左好多
tvb now,tvbnow,bttvb4 M0 w% V# @" u- U

; J$ S- Q) U, c' U妳肥幾多牙~~ 我肥左20磅窩~
??? ogary ? 2007-8-17 12:00 PM ???
- A. u; y' q" O( v3 E# v
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ {0 ~; K7 Y: c- E

; @# l  ~3 V8 [+ @. t- i9 T
2 g4 p# L0 L0 G& l* {yes..last one is me..
5555555555555~~有排都唔可以髮相啦~~個相幾壞左~~ :onion03:
okieokie。。 thank you
:024:   u r 恐龍 too?
原帖由 db7 於 2007-9-5 12:02 AM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* F+ I1 D3 s# u3 I& V# N5 a( _. B
肥D好 都OK阿~
www.tvboxnow.com& o2 Q6 G' X! v. P

5 d# c  t9 X6 s! }  j
" E$ D8 H% o6 p  J減肥中~~
妳都覺得我肥左亞~~ :onion03:
我都想~~ 但繫我而傢食緊炒飯~ 好味到停5到口
原帖由 keungy2002 於 2007-9-14 12:31 PM 發表
* w. I3 a# i9 _' F( m+ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。自己炒既?  有炒飯食唔預我
8 E- D- Y  N2 E5 W4 r: f& _$ [5 w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: `! n/ |, u% J# U# y4 N( X, n9 r

9 _& P" R9 A7 n4 T$ T( R" E媽0米買比我嘅LUNCH~~ 我好懶架~ 餓死都唔煮~ 除非繫 公仔麵~
原帖由 keungy2002 於 2007-9-24 09:05 PM 發表
: c# K' j+ y9 N' b5 g公仔箱論壇我呢,  同女性朋友出街食飯最憎啲人扮細食,   出街食飯最緊要開開心心,   呢樣又話唔好嗰樣又話怕肥,   好食咪食多啲,   唔好食咪下次唔幫襯,   見到我嗰啲好食又借啲椅想我分比佢,   最鬼憎.  呢樣又話唔好嗰樣又話 ...
. {$ o$ D/ G* Y: {$ F& W, c公仔箱論壇6 P* ]9 v/ j" q. u* `
thx for supporting.. love lvoe!!