返回列表 回復 發帖
送分小游戏

曼联本场球员首发名单(中英文都可)

每估中一位奖tvb币10万,全部估中加送tvb币100万
注:
发帖时请注明参加送分小游戏(切记),编辑过无效
截止:2011年01月16日夜晚21点正

只限曼迷会员参加
请参加会员赛后发帖自报估中人数并pm我(无pm我不获派彩),如有呃数,严惩不贷。
Please create new way of game .
kstan337 發表於 2011-1-14 21:04
你有咩好提议
如版主5怕麻烦,可以试下,小提议!5知得5得
我就想玩呢个多d,较容易: 估3轮 上下盘,3轮估中2轮,就赢游戏奖金

估3轮 波膽 ,3轮估中2轮,就赢游戏奖金
(奖金可以就多d,因为好鬼难中,个人估中 ...
jff6000 發表於 2011-1-15 00:01
系呢张讨论帖开概小游戏本意系想简单d,多d人中。话明送分嘛
6000兄概提议都吾错,我地可以考虑另开帖俾大家参与。
我覺得曼聯今場真係好大考驗,感覺上仲難應付過車仔,阿仙奴
不過曼聯話晒都係不敗之師,又好多場都好夠運,今場應該坐和望贏
huhut6432gj 發表於 2011-1-16 13:01
版主大驾光临,承你贵言
今季真係奇奇怪怪,作客和左咁多場都仲有榜首,好好彩
HIDE 發表於 2011-1-16 19:51
宜家排第二咋
今晚贏左又排返第一架啦
HIDE 發表於 2011-1-16 20:20
甘有信心
雖然和波都可以上返榜首,不過 .. 對住前列球隊最好雙殺啦!
HIDE 發表於 2011-1-16 20:48
甘多年对住热刺我都超有信心,但今场真系
送分小游戏截至
参加送分小游戏
ultrabitch 2 秒前 TVB 1000000 元  積分轉出  
kstan337 37 秒前 TVB 600000 元  積分轉出  
zzleezz 1 分鐘前 TVB 1000000 元  積分轉出  
sunofshadow 3 分鐘前 TVB 900000 元  積分轉出  
T-Rexs 3 分鐘前 TVB 1000000 元  積分轉出  
ckw4737 5 分鐘前 TVB 700000 元  積分轉出