返回列表 回復 發帖
原帖由 我系一督屎 於 2008-11-15 09:50 PM 發表

呢排输波已成为习惯
咁我兄都可以做下善事!
俾大家知道下你买D乜球队,
等我哋可以买倒转。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-11-16 06:43 PM 發表

哇,你好厉害喔!!!
之前仲以为佢会嚟陪我。。。
原帖由 我系一督屎 於 2008-11-16 09:20 PM 發表

吾好意思,中左几场大冷
哈哈。。。咁我都唔可以咁自私要你嚟陪我嘅。。。
恭喜嗮你先。。要记得"长睹必胜"呢個道理就得喇。
恭喜嗮~嘉~兄荣升第一位!
原帖由 wlt1110 於 2008-11-28 12:17 PM 發表

哈哈哈哈哈,你当然没有话讲啦,因为一直输。。。。
恭喜你啊。。。。睇嚟好有机会入三甲!
原帖由 我系一督屎 於 2008-12-18 11:52 AM 發表

上到第一了卜
吾知挨得几耐呢
恭喜 恭喜!
加油啊。。。。
除咗 羡慕 都唔知点遘好!
原帖由 wlt1110 於 2008-12-18 05:35 PM 發表

经过nba派彩后,由你带头,真是心惊惊
WLT兄 最近呢期都进步咗好多喔。
原帖由 ~嘉~ 於 2008-12-18 11:25 PM 發表
1我系一督屎248959002wlt11102462410031314520244470004qqbubu235198005~嘉~224566686kingworld22260100
暫時6頭車馬帶出
真係唔知最後6死誰手
六位之中有四位都係我朋友!
都唔知支持边位。。。
原帖由 我系一督屎 於 2008-12-19 05:53 PM 發表

你又上番第一,呢排好强卜
係啊!人不可貌相。。。。
今晚之后应该会从新洗牌!
8388607 呢個数目应该係。。。。MAXOUT
所以就算你係超过呢個数目都係 显示->8388607
但详情有代高层查明。
另外 如果就连 第30名(比如说)都係显示 [8388607]
咁就应该有问题!
原帖由 wlt1110 於 2009-1-1 09:51 PM 發表
page1
1wlt111011391217-7848.3 % 452.29 (-455.92) 101 (8388607) 27558300 2我系一督屎13571514-15747.3 % 448.67 (-494.23) 101 (8388607) 22796900 3~嘉~488702-21441 % 492.3 (60.88) 104 (8388607) 22118268 4 ...
WLT兄嘅效率真係高。。。
CHECK下 转下头 就揾嗮出嚟。。。
不愧你係。。。。新一代"赌神"!
爆冷门又好,爆热门又好
祝大家今晚赢多D啦。。。