返回列表 回復 發帖
今日曼联区好静啊??? 枪记D帖都多过我地....
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-15 03:03 PM 發表

哈哈,武兄,唔驶担心,
如果你想多过枪记,
叫啲会员入来,
一定好快超过。
呢排好多枪迷走去读书,
所以我哋呢排最惊個[输]字啊。。。哈 哈! ...
嚒你甘迷信啊....哈哈! 你地都未书...和左J麻....

最近我地D曼联仔都好忙...静左D...
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-15 03:15 PM 發表

哈哈,之前未打Birmingham果暂,
可能大家太有信心,
所以就有"打和当输"呢仲心态,
而且曼联仲大抄对手,
依家两队嘅状态都差几远,
我非常羡慕曼联有咁豪华嘅班底。
长远来计,应该好大机会跑赢。 ...
系啊....wenger都承认太轻敌啦...

曼联既班底...都系经过一段时间同$$$培养出来喀...系最近D球员融合得快D....Anderson, Nani, Teves 既 quality 都5错喀...

枪记都OK...不过系差少少火侯啦...如果以尼班枪仔..等多2-3年...应该会仲厉害...我特别睇好bendtner...之前在 Bermingham即时候我就留意到他.又年青...19岁...
原帖由 洛仔 於 2008-1-15 03:38 PM 發表
:onion05:  i'm back..!!:onion05:  
你去左边???
原帖由 洛仔 於 2008-1-15 03:50 PM 發表
啱啱訓醒
甘好命啊....3点先醒...羡慕死啊...
原帖由 HIDE 於 2008-1-15 05:37 PM 發表

我都去讀書 不過曼聯好似唔受我影響
touchwood 啊...
原帖由 wlt1110 於 2008-1-16 01:16 AM 發表
小心翻船。。。
利记 5-0啊....
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 09:59 AM 發表
morning...

點解我5買
5系你钱, 5入你袋啊.....
改左版啊....差D tong失路....
原帖由 HIDE 於 2008-1-16 04:37 PM 發表
我都盪失路
版主都盪失路啊????
哦....HIDE 同杰少...被废左....点解啊???
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:53 PM 發表

因為燙失路...

杰少重盪到5識反嚟...
版主果度真系无左拒地既名啊....:024: :024:
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 04:58 PM 發表

因為要留反俾我丫嘛...
你?????? 你...你...你....未训醒啊??

回復 #1769 洛仔 的帖子

不过你好似发紧梦....
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 05:07 PM 發表

你重好講...幾時先肯過嚟撐我做版主
D女(球迷) 尼???? 够数我实去掌你....