返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 09:56 PM 發表

哈哈哈!这个麻!:019: :019: 不要问我啦!如果你要的话呢!你去找ed兄啦!:024:
哈哈....好啦...等我去同阿野讲声先....

其实我以前都有睇斑马对...不过自从果个scandal之后..同埋zlatan走左之后...我就无睇拒地啦....
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 10:09 PM 發表

你都几容易变心的woh!我还是对斑马一条心啊!他降级了我还是支持他们啊!:024: :024:
不过现在还有布丰啊!世界最好的门将啊!:024:
5系变心啦...不过之前斑马真系好厉害...D波又踢得靓. 又多球星. Nedved, Zlatan, Trezejuet, Del Piero, Cannavaro...
我是但都可以讲出拒地几个喀名啦...打433系拒地既强项...
世界出名既球员...Zidean, Theiry Henry...都系 ex-斑马喀...

不过...都系罗马好D....

喂....甘想当年 99欧冠杯决赛....MU打斑马...你企边度啊???? 一定要答...只可以选一个....
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 10:31 PM 發表

首先要讲的是那场是半决赛而不是决赛啊!:024:
那一场当然是支持曼联啦!:024:
系波....决赛对Bayarn 喀....试下你J....哈哈..

系5系啊??? 甘你对斑马即心????????:014: :014:
原帖由 richard9 於 2008-1-17 10:32 PM 發表
reefree 那边……
甘都得.....好似未见过你啊.....欢迎你来曼联区吹水....
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 10:39 PM 發表

曼联第一!斑马第二!蝙蝠军第三!
甘都卑你闪到....好野....:onion31:

好啦.好啦....5好再试D人啦.....因为每个人都有几个球队喀啦....甘先好玩嘛...当然, 当两对打埋一起果阵...就要support MU 啊....
原帖由 gunden 於 2008-1-17 10:38 PM 發表

HI~我亦是初來的^^
我知啊....睇过你啦...仲有...你都support 罗马喀!!!:014: :014:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 10:40 PM 發表
做完红魔然后做斑马之后再做蝙蝠啊!
不过依家蝙蝠立立乱波.....D人就要卑卖出去啦...
原帖由 wlt1110 於 2008-1-17 10:44 PM 發表
又鬼又有动物。。。几好笑
你都系啊...上季AC 踢 MU 出局果阵??? 你心情系点啊???:onion31: :onion31:

回復 #1881 wlt1110 的帖子

系5系啊....甘你仲去support AC........

讲笑喀啦....
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 10:49 PM 發表

那就是罗!:019: 希望他们赶快决绝啦!
不过好似好乱啊....又要卖D球星...仲系要卖D最厉害喀....都5知D高层念么????
原帖由 gunden 於 2008-1-17 10:58 PM 發表
唉...上年對AC 第一回合羸
第二回輸返...
真是由天堂趺落地獄
有同感啦....不过如果今年在遇返AC...我觉得MU 会赢返啦...果个Inzhagi....老啦....
原帖由 gunden 於 2008-1-17 11:09 PM 發表

對~~我相信曼聯如再遇AC 一定羸~^^
不过....AC明年要踢欧冠...就要努力D啦....依家只是排12名....少赛3场...有21份.....
洛仔....你当我地D曼联迷假喀??? 我地死人淋楼都支持MU喀....
原帖由 洛仔 於 2008-1-18 10:02 AM 發表

呢排出面真係有d似死人啉樓...都係反嚟最安全...
就系咯...D度永远最好...

你甘早醒啊???
原帖由 gunden 於 2008-1-18 10:16 AM 發表
加油呀~~(我考完了XD)
甘考成点啊??? 放紧假啊???