返回列表 回復 發帖
原帖由 HIDE 於 2007-10-12 05:24 PM 發表
阿仙奴區急起直追 :019:
HIDE兄.....边方面阿仙奴追 紧来啊??
原帖由 ljw1982 於 2007-10-14 10:07 PM 發表

长江后狼推前浪是对!不过上个赛季我们能失这么少球,都是因为我们有一条稳定的防线!他就是其中一个啊!!:onion31: :onion31:
系.....上个赛季我们防守系做得5错....不过尼季都OK啦....踢了9场..失2球J...Rio, Vidic, Evra, Van der Sar 都OK...系右后卫人脚好似5够班J....不过5 train D new ppl...how can the new ppl learn ler...rite?

回復 #197 fujimama 的帖子

稍有差遲??????......讲晒拒啦.....
ya....our defender is good....but last match.....tat Rio sleep agian...haih.....

回復 #203 ljw1982 的帖子

ya....that is da best thing in da world....wahahhahahaha
yeah.....Vidic is back to fit....he is travel together to Dynamo Kiew alr....
原帖由 ljw1982 於 2007-10-26 03:12 PM 發表
大家来玩玩啊!"新奇古怪运动的比赛"有奖金赢哦!!:onion18:

http://www.tvbnow.com/thread-179201-1-1.html
支持左你啦....加油啊.....
原帖由 rivaldoliu 於 2007-10-27 10:13 PM 發表
好耐没入嚟吹水了
今日目标发够600帖!
rivaldo兄...点解你即贴子甘少, 动工就甘多KA???
原帖由 ljw1982 於 2007-10-29 06:24 PM 發表
又没有人啦!!好静哦! !曼联的球迷啊!!跑到那里去啦!!
系咯...近排D人都5知走晒去边...睇现场时都无人入来吹水D.....
原帖由 ljw1982 於 2007-10-29 07:10 PM 發表

是罗!!快快叫那些人回来啦!!
要叫HIDE兄高返D野啦...MU 100yr记录噢.....听落都好爽啦....
原帖由 hiroisme 於 2007-10-29 07:47 PM 發表

考试挂 for Malaysian,马来西亚大学正处于考试期所以比较不的闲.
可能啦....不过以前我考试....波照睇lar....
原帖由 ljw1982 於 2007-10-30 06:38 PM 發表

哈哈哈!!我也一样啊!!只要有曼联的球赛,我一定会看!!:onion31:
whao...原来仲有个人陪我癫KA.......hehehehhe
原帖由 ljw1982 於 2007-10-31 12:13 AM 發表

ya man!好兄弟啊!!:014:
那齐齐来支持曼联啦!:014:
希望能在拿三冠王啦!!:014:
好啦.....一于星期六来个现场直播....谷D贴...
最近liverpool 同 arsenal..好衡阿...多左几个版主.仲系好热心果亭........:024: 我地再5努力, 很快就被人追上啦.....:onion05:
原帖由 ljw1982 於 2007-10-31 01:49 PM 發表

有份参与现场直播的会员们!!
我会加多多分啊!!:014: (如果HIDE兄还没来的话)
大家赶快来准备啦!星期六等你们的啦!
好啦...就等我地来冲破5千贴啦......
原帖由 我系一督屎 於 2007-10-31 04:28 PM 發表
周六約左班f去酒吧一起睇。靠各位搞興距了。我地個區係最旺概。
你果区响边???