返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2008-1-30 03:46 PM 發表

HAHA!BUT HAVE TO DW ONE AR....
THAT ONE YOU OPEN ALREADY GOT LA!...
DONT NEED TO DW SOMEMORE...
努力得回来的东西...你会更珍惜喀...
惟有睇赛果拉..
星期六在对熱刺....1周双杀....
原帖由 ljw1982 於 2008-1-31 03:11 PM 發表

那一定啦!:024: 杀杀杀!
枪记都5差....客场对MC.....希望我地既邻居...尼次可以帮我地啦...杀埋枪记....等我地抛离枪记...

甘到二月...我地D压力就无甘大啦...
尼期赌神之争...我放弃啦...输到仆响度...
原帖由 hiroisme 於 2008-2-1 01:26 AM 發表
有赌未为输,输親有排衰阿:onion03: :onion03:
输开有条路啊....仲系好长果挺啊....
原帖由 HIDE 於 2008-2-3 05:10 PM 發表
有緣再見
耐不耐都要上来探我地啊...:014:
原帖由 ljw1982 於 2008-2-4 08:02 AM 發表
good morning everyone....
anyone here???
收工啦??? 放假到几时啊??
原帖由 ljw1982 於 2008-2-4 12:24 PM 發表

today last day ar....
我应该是初十才开工啊!:014:
你呢?
上星期五就已经收工啦..下星期二先返工啦...

无人陪你就多D上来吹水拉....
原帖由 ljw1982 於 2008-2-5 01:44 AM 發表
haha..... i hope i can lah...
so you will always here??
:onion14:
should be koh...especially during MU match....heheheh...

回復 #2539 ljw1982 的帖子

无球赛啊....系甘辣...
恭喜发财...MU迷..
原帖由 HIDE 於 2008-2-15 03:09 AM 發表

係牙  你高級過我
第一次以唔係版主身份回覆
放紧假J...你几时会考啊???
原帖由 ~嘉~ 於 2008-2-16 06:25 PM 發表
hi  大家好
欢迎加入曼联啊...

杰少...今晚去边睇波啊??
原帖由 HIDE 於 2008-2-18 06:37 PM 發表

十六唔細嚕 :onion14:
十六岁....果阵我...我...我...好耐啦...念5起啦...haih