返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2008-3-18 07:56 AM 發表

好 久 没 有 看 到 你 啦 ! :024:
跑 到 哪 里 去 啦 ! :024:
无去边啦...系最近忙D啦...搵食艰难啊...啊细...

拖到手仔未啊??:014:
原帖由 ljw1982 於 2008-3-18 01:29 PM 發表

是 woh! 最 近 你 做 老 板 啦 !
记 得 给 我 打 折 啊 !
我果D...佬细仔, 仲系要果D 5洗出面既添.....哈哈...打折啊...等真系你来帮亲先讲啦....
原帖由 ljw1982 於 2008-3-18 10:46 PM 發表

那 你 的 店 在 哪 里 啊 !
未决定.....仲倾紧....:014: :019: :019:
我听都放假...一阵都会睇...
am watching....
冠军真系好有希望啦....车仔...老实讲..自Jose走左之后...我就无将拒地放入眼里...
原帖由 skyskyhkhk 於 2008-4-4 11:42 PM 發表
唔係我認叻,我比起曼聯球探還要叻,
因為我一早係士x亭,一早睇中c7,開頭係曼聯狂插花冇人鍾意,我個時都知佢一定會成為球王
加埋係小堡加對ac決賽一埸波,我又睇中迪維斯,但我都估唔到佢會成長得咁快,第一年踢曼聯就有 ...
有无甘厉害...系既就平时多D上来吹水...讲下波仔啦...:014:
今晚有边个睇波啊??

回復 #2885 HIDE 的帖子

无左你5得啊..

回復 #2897 HIDE 的帖子

错失左....
原帖由 kingworld 於 2008-5-22 09:37 PM 發表

晤知下年仲会晤会入决赛呢?
反骨仔...你又来到尼到反骨啊??   依家MU拿左双冠啊...服未??
原帖由 kingworld 於 2008-5-22 10:02 PM 發表

我服到五体投地
甘就乖啦.....去写左祝贺未啊?? 然后罚你将果个22万 x10...过卑我....
原帖由 kingworld 於 2008-5-22 10:15 PM 發表

你慢慢等啦!
好彩你只马无跑出
你等下啦...仲有一个 cope Italia 啊...
尼个拜六啊....ROMA 对 INTER啊...
原帖由 ljw1982 於 2008-5-29 12:10 AM 發表
哈 哈 哈 !
那 C罗 就 拿 起 今 季 的 第 三 个 冠 军 杯 啊 !
哈 哈 哈 !
很难吧...我看好西班牙啦...