返回列表 回復 發帖
睇黎言爺同埋liu 都無十五秒限制
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
为咩我永远差一层架
lhy92725 發表於 2012-7-27 23:07
樣既問題
hide曾說過:
LAST #9555
ricky867 發表於 2012-7-27 23:15
黑鬼話完左 game4 會即刻開 game5,要捱到奧運開幕
hide曾說過:
奧運區開左個即場討論, 麻煩大家請移玉步
hide曾說過:
好眼訓
hide曾說過:
好想訓
hide曾說過:
hide版黎咗~
wng86 發表於 2012-7-29 20:07
係呀,好想就走
hide曾說過:
點解要走啊?~

恭喜你踩中金樓~
wng86 發表於 2012-7-29 20:14
有事
hide曾說過:
細細B, PM
blacker14tt 發表於 2012-7-29 20:18
我唔知踩中左
hide曾說過:
終於放工了
hide曾說過:
~ Hide mm ~

~ 放工 ? you're from HK or US or ?
fls125 發表於 2012-7-30 10:26
Germany
hide曾說過:
我要出去做野啦,今晚要夜D先返到黎啦
lhy92725 發表於 2012-7-30 17:24
唔洗返黎啦
hide曾說過:
每次遊戲都係派得一千幾百萬,但黑鬼你每一日都有已經八百幾萬息,獎金加碼啦
hide曾說過:
一句: 嫌少就唔好玩
blacker14tt 發表於 2012-7-30 19:09
加碼加碼
hide曾說過:
你做贊助商呀?
blacker14tt 發表於 2012-7-30 19:47
你銀行好多啦
hide曾說過: