返回列表 回復 發帖
純德國人定混血兒~~
ricky867 發表於 2012-8-14 11:32
混越南
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
HIDE 版 咩 唔敢講。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-14 11:34
最多我自貼啦

hide曾說過:
我爆笑啦。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-14 11:40
好苦惱,近排好多人擺我啲相上社交網站
hide曾說過:
小小地贊助

blacker14tt         2 秒前         TVB 50000000 元                 積分轉出
山棻爺爺 發表於 2012-8-16 11:11
少少地咁贊助埋我
hide曾說過:
你......  大把米啦.駛咩鵝啊(鵝都睇到喲你睇5到嘅野)
山棻爺爺 發表於 2012-8-16 11:49
洗突就去賭區贏返黎
hide曾說過:
細細B, 你話匿名幾時又玩錢作怪?
blacker14tt 發表於 2012-8-16 11:51
咁要睇下有冇水喉射住匿名
hide曾說過:
近期又輸多win小
山棻爺爺 發表於 2012-8-16 11:54
英超星期六開鑼你地多返好多選擇
hide曾說過:
不如你射
blacker14tt 發表於 2012-8-16 11:55
我就係無本事先開唔到遊戲玩
hide曾說過:
英超好玩好多.. 其實果喲杂赛多數都5識
山棻爺爺 發表於 2012-8-16 11:55
雜賽先好玩
hide曾說過:
一喲喲啦
山棻爺爺 發表於 2012-8-16 12:05
如果唔係屎sir 點會成日贏爆廠,要搵你地裝咁啲
hide曾說過:
你堂堂高版, 邊會冇本樹?
blacker14tt 發表於 2012-8-16 12:06
就算係高版但無錢都派唔到
hide曾說過:
高高B又闪过
lhy92725 發表於 2012-8-16 12:07
貓爺
hide曾說過:
檸姐好似唔得閒
hide曾說過:
你D钱又吾见晒啊
lhy92725 發表於 2012-8-16 12:19
本身都無何來唔見哂
hide曾說過:
为咩笑到甘啊
lhy92725 發表於 2012-8-16 12:20
好似好耐無見咁
hide曾說過: