返回列表 回復 發帖
我只前兩個遊戲都係咁, pass第一個尾數三個數字係一樣嘅樓
blacker14tt 發表於 2012-7-25 15:21
why?
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
如果有人去到333,高高B派米得咯
lhy92725 發表於 2012-7-25 15:26
我就係諗住搶 7333#
hide曾說過:
只要你在首頁按ctrl+F, 輸入"電台"就會找到你要的版塊
如果日後你想要找其他版塊, 請擅用此法, 謝謝

電台節目分享
http://www.tvboxnow.com/forum-107-1.html
blacker14tt 發表於 2012-7-25 15:16
最緊要正字,答中以上有邊個用字錯誤有獎
hide曾說過:
有人打"望題"
blacker14tt 發表於 2012-7-25 15:41
?
hide曾說過:
處理完版務就過左 7333#
hide曾說過:
会吾会是博宣传
lhy92725 發表於 2012-7-25 15:55
真,兩個人都認左
hide曾說過:
高高B,我中佐333喔
lhy92725 發表於 2012-7-25 16:01
你中左 7444# 等黑鬼派獎金比你啦
hide曾說過:
夹晒口供吾得咩
lhy92725 發表於 2012-7-25 16:02
分手喎,夾口供唔認拍拖就話者,有必要夾口供話分手咩?
hide曾說過:
#7333係貓貓, 你有咩獎金比佢?
blacker14tt 發表於 2012-7-25 16:03
貓爺仲有錢過我啦
hide曾說過:
444边有我份
lhy92725 發表於 2012-7-25 16:03
7443# 我唔出聲比你中啦
hide曾說過:
转玩地下情吾得咩
话分手米有话题比人讲一轮咯
lhy92725 發表於 2012-7-25 16:07
貓爺果然係老謀深算
hide曾說過:
答案:加三十功勳
hide曾說過: