返回列表 回復 發帖
原帖由 cck_my 於 2009-2-14 19:18 發表

Welldone! 辛苦你开活动!
yeah!兄弟辛苦你啦!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 cammy8080 於 2009-2-14 19:24 發表

你做人大佬都無俾利是我
等我呢兩日嬴多啲錢番黎,給你一封大利是
原帖由 enjoy698869 於 2009-2-14 19:35 發表
  龙头大佬,青龙佬大,Helen,dranimals ... 各位兄弟姐妹

情人节快乐   
情人節快樂!!
原帖由 dranimals 於 2009-2-14 19:41 發表

更係幫中的龍和鳳啦.  即你都有份  
阿水

My facebook a/c

I'm working now
原帖由 lhy92725 於 2009-2-15 23:08 發表
龙头大哥,上夜班啊?
yes ar

各位兄弟姊妹,大家好!

My facebook a/c is [email protected]
原帖由 CC517 於 2009-2-16 14:58 發表

你一定ga
貓貓,你放假?
原帖由 CC517 於 2009-2-16 15:00 發表

哈哈, 你的女兒叫亞月, 是不是很漂亮.
叫呀雪呀!join咗我未呀!
原帖由 vwwo 於 2009-2-16 15:05 發表

咁又好似系,尤其系而家既市道咁差。。。。。。。。。。。
honey,good afternoon!
有事走先,今晚見!
原帖由 malsss 於 2009-2-16 17:03 發表

刚刚在FACEBOOK ADD左你, 等紧你APPROVE...
add埋我呀!

各位兄弟姊妹,早晨呀!

返工前一帖
很久没有入黎吹水,各位兄弟姊妹,大家近排還好嗎?