返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-12 07:57 PM 發表
有压力就放阿..............?
放不出啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ed_teck 於 2008-8-12 07:58 PM 發表

小魔星??
你钟意啊...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 07:58 PM 發表

那你要不要抓猫猫来生吃呢?
只猫好可怜啊..............
原帖由 ed_teck 於 2008-8-12 07:59 PM 發表

一把年級了.. 要我暴斃咩?

去沖涼先.. 成身男人味..
慢慢啦....小心D啊...费事又夹到啊
原帖由 hendytiu 於 2008-8-12 08:00 PM 發表

谁请客啊??我也要吃!!
阿金请吃鱼翅
原帖由 ed_teck 於 2008-8-12 08:02 PM 發表

念起 F4..
仲F4...家下都飞轮海啦... anolog
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-12 08:02 PM 發表
鬼节到了吗.....? 是时候放小8出来吓吓人了...
你又歧视丑男啊...讲人样衰啊
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-12 08:04 PM 發表
喝多点水... 吃多点水果阿....
放松就可以啦..酱麻烦
原帖由 hendytiu 於 2008-8-12 08:05 PM 發表

谁是阿金啊??酱好人的!!
就是........程咬金《人见人爱的可爱恐怖金鱼杀手》
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 08:05 PM 發表

男人味女生才是最爱呢!!
谁说啊...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 08:07 PM 發表

就是咯!他的娃娃,我都有好几只呢?
MCdonold的啊...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-12 08:08 PM 發表
好呀.... 人人有份... 等我去准备先....
图画..我不要啊...我要真的
原帖由 hendytiu 於 2008-8-12 08:08 PM 發表

谁来的??不认识。。。。
5409的..bmoon1997
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 08:09 PM 發表

不是吗?难道是要用香水冲凉的男生,女生才是最爱啊!!!!
我喜欢..可是不需要用香水冲凉...有喷香水就ok
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 08:13 PM 發表

当然不是啦!mcdonald的食物好吃?

朋友送的!!生日礼物来的!
朋友竟然送男子...毛公仔啊

我喜欢 mcdonald的mcchicken