返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-8-13 09:24 PM 發表
  朋友請食飯.. 好飽...
吃D乜啊...mamak
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ed_teck 於 2008-8-13 09:26 PM 發表

咁掛著只貓?
今晚要搞活动啊..
原帖由 CC517 於 2008-8-13 09:27 PM 發表

在啊.
等阵讲...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-13 09:28 PM 發表

朋友請.. 肯定去華人餐館喇...
唔知點解.. 唔洗俾錢就特別好食..
是咩...我以为你又去咗mamak
原帖由 CC517 於 2008-8-13 09:38 PM 發表

卦住隻貓做燈籠.
不是啦..我抢奖金楼先..........
原帖由 ed_teck 於 2008-8-13 09:39 PM 發表

搞活動定係搞......
今晚12.00..你就会知道啊
原帖由 toyo88 於 2008-8-13 09:42 PM 發表

有野搞??
88师兄 舍得返来啦
原帖由 ed_teck 於 2008-8-13 09:43 PM 發表

mamak 都分好多種架.. 食野同睇波去的唔同架...
唔講你唔信... 其中一個我同朋友去晚餐的 mamak.. 一個濫鬼木棚.. 周圍都係蟑螂的.. 一份羊扒30蚊.. ...
你朋友好高级啊...
原帖由 toyo88 於 2008-8-13 09:47 PM 發表

唔得咩??
没讲D乜啊... 是帮你顶楼又打扫 好累J
原帖由 toyo88 於 2008-8-13 09:51 PM 發表

系咩?? 我净系知返到黎睇到个帖沉晒底........
看好来..我日日去架...你要去问你地4人帮啊
原帖由 ed_teck 於 2008-8-13 09:55 PM 發表

最平的馬來炒飯.. 15蚊... 大份到食到我死死下...
是不是啊..
原帖由 toyo88 於 2008-8-13 09:55 PM 發表

我.......我又要云游四海喇.......
我帮你睇住又唔信...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-13 09:58 PM 發表

難道你就係傳聞中的"kuantan 蕉王"?
下下都中蕉?
传闻是真架...
原帖由 CC517 於 2008-8-13 09:58 PM 發表

記得帶你老婆回來啊.
他老婆仔是cammy....你看来自????
原帖由 CC517 於 2008-8-13 10:18 PM 發表

at least la.
猪仔啊