返回列表 回復 發帖
层奖金楼..爆咗啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wongjj 於 2008-8-1 08:11 AM 發表
我想死
恭喜晒..wongjj
你中我地层藏宝楼...

问题:奖金楼= 1888楼,上3楼,下15楼

1888-3+15=1900楼#

奖金20万...
特别感谢:神秘赞助人&wh.koo
原帖由 rrliew 於 2008-8-1 10:04 AM 發表
nenek,,,,多谢4百萬
记得過數  
bosss...过什么数啊
wongjj    2008-8-1 01:03 PM TVB 200000 元  積分轉出
原帖由 CC517 於 2008-8-1 12:26 PM 發表
sorry, 亞婆, 今日 very busy, 你頂住先, 有吉會來.
我仲忙过你啊...
原帖由 susanice 於 2008-8-1 01:09 PM 發表

我無乜橫財運...唉~~
你自己喜欢潜水...叫你上黎多D..用不上

昨晚我中咗兄弟帮奖金 TVB888888
原帖由 susanice 於 2008-8-1 01:15 PM 發表

我邊似得你咁得閒~~
我忙时候..你看不到啊...................
原帖由 susanice 於 2008-8-1 01:20 PM 發表

車...你一陣間都搞定啦....
你都一样J..
原帖由 susanice 於 2008-8-1 01:55 PM 發表

都係你好d~~~
彼此彼此J..你听日有做架

回應 susanice 第 1965 篇文章

是啊..明天我没做啊..
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-1 02:08 PM 發表

恭喜JJ, 雙喜臨門!!
她同辉哥结婚啊..
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-1 02:28 PM 發表

閃電式!!
才认识一个小时就结婚啊..............
原帖由 CC517 於 2008-8-1 04:38 PM 發表
今日帖子去得咁快. 點爬.
我自己都没爬啊..累屎啊..
只猫..你讲几点到啊..
原帖由 rrliew 於 2008-8-1 08:42 PM 發表

25%吾该
bosssss....点解你无看清楚D题目啊