返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-8-14 12:15 PM 發表

嘩~~!靚仔靚女呀!!
是咯。。是咯。。真是登对啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ed_teck 於 2008-8-22 05:56 PM 發表
  放工時段落雨..
哈。哈。。是咯。。不过,对我没影响。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 06:52 PM 發表

无阴公啊。。 枉我甘信你。。。
哈。哈。你有没看见我出现啊。。哈。哈。你今晚等上枱啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 06:55 PM 發表
救命啊。。 边个来救我啊??
你忍下啦。。。痛一下就没事架啦1。。跟住你就会好舒服架啦。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-22 06:44 PM 發表
...等阵见
我今晚都有来。。欢迎我吗。。
原帖由 qqbubu 於 2008-8-22 07:00 PM 發表

猪猪!等我来救你,我保护你,你们不要伤害她啊!
哈。哈。闣埋你只飞鸡来烧。。
原帖由 jclai 於 2008-8-22 06:59 PM 發表

你那花送谁
哦。。就是她。。你唔知吗。。她啊。。
原帖由 qqbubu 於 2008-8-22 07:04 PM 發表

啊!老二,你。。。。你。。。不要这样对我呢! 好吗?
哦。。算啦。。有烧猪就够了。。哈。哈。没事啦。。你去玩啦。。
原帖由 jclai 於 2008-8-22 07:04 PM 發表

谁哦。。。我不知
哈。。哈。。到时你留意就知道咯。。
原帖由 3va 於 2008-8-22 07:08 PM 發表

你要保護我嗎?
哈。。哈。。我看你需要人保护多D喎。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-22 07:15 PM 發表

欢迎啊..
唉。。又讲欢迎我。。做咩又拿住巴刀喎。。唔想我来就讲咯。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-22 07:17 PM 發表

哗。。啊2今日咁靓仔啊。。
哦。。是啊。。我都觉得是啊。。为左她。。我才咁著架。。
原帖由 3va 於 2008-8-22 07:20 PM 發表

是啊~~
你要保護我嗎??
噢。。你看唔明我写咩啊??!?!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-22 07:21 PM 發表

仲没开始架...8pm 啊..叫你去跑步先啊............................
落大雨啊。。想跑都没得去跑啊。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-22 07:23 PM 發表

怪不得仲系度啊....
是啊。。没去跑步。。咪来看你在度做咩野咯。。