返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-3 02:05 PM 發表
过咗农历7月先。。。
噢噢噢。。等你架啦。。记得带几个女性朋友来喎。。。这个是重点啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-3 02:23 PM 發表

哇。。。。礼拜天都要上班,真的是幸苦你了,跟我“捞”吧

不过还好你没有出席,因为靓姐的宝贝没有出现,因为不舒服,所以大家都没有眼福
不过还好有靓姐顶住档先!! ...
哈。。哈。。是啊。。。真是几顶架。。。是顶唔住个只咯。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-3 02:25 PM 發表

原来这位是“咸色爷爷”啊哈哈
哈。。哈。。我咁讲会唔会禁止我发言架????
原帖由 ed_teck 於 2008-8-3 02:25 PM 發表

搏炒啊? 講到咁大聲...
哈。哈。。现在得三个人知道。。迟D就唔知了。。
原帖由 ed_teck 於 2008-8-3 02:29 PM 發表

... 小心俾佢d 馬仔聽到...
哈。。哈。。我就唔惊啦。。惊我就唔讲啦。。
原帖由 ed_teck 於 2008-8-3 02:30 PM 發表

唔會... 每日扣1千功勳.. 扣完先禁...
你。。你咁狼死。。我要告状啊。。。阿爷。。高层淫魔假工济私啊。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-3 02:34 PM 發表

像你昨晚讲的,在网上她是不够你斗的。。。面对面就会输的很惨
哈。。哈。。到时聚会。。我就唔浦头就没事咯。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-3 02:40 PM 發表
哈。。哈。。给我捉到版主灌水啊。。。。
原帖由 ed_teck 於 2008-8-3 03:01 PM 發表

儘管去告吧... 山高皇帝遠.. 告到來, 功勳都冇曬了...
哈。。哈。。你个高层淫魔露出真面目了。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-3 03:15 PM 發表

阿爷,我挺你,因为我等你请客
噢噢。。。死紧啦。。。一个版主。。一个超级版主夹攻一个普通会员。。。 没天理啊。。

tvbnow论坛几时变到咁黑暗架?????!!!!
原帖由 mun2 於 2008-8-3 06:01 PM 發表
哇!昨晚返的时候差点给人斗车尾。个人是驾新civic。 如果他撞上来。。。 哇!他靓仔咯!
哈。。哈。。你好似好想他炒过来咁喎。。。。 咩企图啊???
原帖由 peterzai05 於 2008-8-3 07:59 PM 發表
请问几时还有出来喝茶我想join
哦。。。就快架啦。。。会在这个星期再公布。。。
原帖由 ed_teck 於 2008-8-3 08:44 PM 發表
  狗仔仲未貼相..
哈。。哈。你等下先啦。。他这几日唔得闲。。
原帖由 peterzai05 於 2008-8-3 09:13 PM 發表

有昨天你们去喝茶的照片啊?

还有可以建议你们来吧生喝喝茶看,现在的吧生繁荣好多了
哈。哈。哥哥。。你没理由叫5至6个人就你一个咯。。。

我地只是希望尽力咁将就大家住的地方。。做的唔好。。。请见谅。。。

原帖由 peterzai05 於 2008-8-3 09:18 PM 發表
没关系,还是我来就大家^^v
哦。。多谢你的支持啊。。。希望你见谅啦。。。

我会和几个会员讨论后。。就会公布聚会的时间和地点的。。。