返回列表 回復 發帖

#10886 sjr86         9 秒前         TVB 1000000 元                 積分轉出
#10787 jjwah         32 秒前         TVB 1000000 元                 積分轉出
#10763 goldmonk         1 分鐘前         TVB 1000000 元                 積分轉出
以上三位无讲对父亲的感受,只给予参与奖

#10913 CC517         4 秒前         TVB 8800000 元                 積分轉出
#10878 SweetLemon         20 秒前         TVB 8800000 元                 積分轉出
#10877 BeiDouChef         37 秒前         TVB 8800000 元                 積分轉出
#10874 金石良         54 秒前         TVB 8800000 元                 積分轉出
#10803 lovebearhl         1 分鐘前         TVB 8800000 元                 積分轉出
#10776 chan200308         1 分鐘前         TVB 8800000 元                 積分轉出
#10774 makotochan         2 分鐘前         TVB 8800000 元                 積分轉出
#10773 pknoface         2 分鐘前         TVB 8800000 元                 積分轉出
#10769 allo         3 分鐘前         TVB 8800000 元                 積分轉出
條骨都無佐lu
金爷爷周日都忙啊?
條骨都無佐lu
大家早晨,今日比较忙呀
條骨都無佐lu
K公公,为咩寻日吾见你嘅
條骨都無佐lu
难得我有活动送奖金,你都吾黎罗
條骨都無佐lu
我D钱派晒啦
條骨都無佐lu
言爷,感激是呢个样架?
條骨都無佐lu
TVB: 116901 元, 存款: 1500000000 元派嗮
tvbkk123 發表於 2013-6-17 01:20 PM
11万几你都啱?存款果D无一分钱是我自己嘅
條骨都無佐lu
肥猫仲未开工啊
條骨都無佐lu
都是借返黎架
我D钱比人呃晒
條骨都無佐lu
借佐比人一去无回头咯
條骨都無佐lu
好耐以前的故事咯
借晒无佐米仲好,两袖清风咯
條骨都無佐lu
過去嘅事就算了,不過依家你借返黎果d收息都夠嗮皮啦
tvbkk123 發表於 2013-6-17 07:35 PM
就是靠收息咯
其实我都差不多要还返D钱比人架啦
條骨都無佐lu
錢比人騙身冇呀
jjwah 發表於 2013-6-17 09:17 PM
猫无人要啦,D人中意狗多D
條骨都無佐lu
因乜事吓到你啊
條骨都無佐lu