返回列表 回復 發帖
貓唔識睇地圖
條骨都無佐lu
乜東東黎架
條骨都無佐lu
大馬勞工部規定 不能够超過七號出糧 通常我都系二三號 就出糧
十號出糧?怎樣來頂呀?過多五天就半個月羅
中國國慶日 喺唔喺 10月1號 呀?你地假期休息 有無工錢拿的? ...
di0208 發表於 2016-9-25 10:21 PM
甘好架?我以前公司31號就出當月的糧架啦
不過現在呢間就要到10號先出上個月的糧咯
你都覺得好陰功呢
條骨都無佐lu
今天系周日 政府相關部門沒有開 佢很厉害 兩天一夜了? 在同一個位置動都不動一下? 真系沒有 改错名 叫懶猴 ....
朋友給我建议 拿狗尿撒佢旁边? 佢就會吓跑 我想了一想?
就算有狗 你要怎样取得狗尿?佢. ...
di0208 發表於 2016-9-25 10:24 PM
咪等聽日咯,佢又無打攪到你
條骨都無佐lu
沖返杯茶飲都好
條骨都無佐lu
0208,你屋企只野生動物今日點啊
條骨都無佐lu
好無陰功呀?要半個月 先出糧
貓能頂一頭半個月 貓的身家 應該很豐厚下?
di0208 發表於 2016-9-26 11:54 PM
甘都算?打工甘耐梗系無可能月月清到光架嘛
條骨都無佐lu
原來系老人家馬騮,唔怪得成日訓覺啦
點解要你比錢啊
條骨都無佐lu
你屋企靠近森林,景色好正哦,有無機會去參觀下啊
條骨都無佐lu
我每個月 供車 供屋 供保险 夠吃夠喝所剩無幾 個個月清名副其实 月光族
di0208 發表於 2016-9-27 12:12 AM
甘讲即系你有车有楼咯,富贵人家当然使费就大啦,钱有得用先系自己嘅
條骨都無佐lu
年轻的馬騮 也是每天睡觉只是老人家 在退化 有心無力 想跑跑不動 我都唔知點解要俾錢 我有問 佢地說迷幻药 要俾錢政府津贴一半 私人給一半?? ...
di0208 發表於 2016-9-27 12:22 AM
甘尽佐责报告反而要比钱,仲有鬼人去报告咩
條骨都無佐lu
景色唔太好 喺平民區 比较涼爽和清静 得閑拍照俾給貓看
di0208 發表於 2016-9-27 12:29 AM
凉爽清静已经系相当之值钱架啦
你住边个城市啊
條骨都無佐lu
貓想做馬來西亞闊太
Pedestrian_A 發表於 2016-9-27 11:30 AM
阔太其实唔易做架
條骨都無佐lu
拿督夫人易做D
mnb1123 發表於 2016-9-28 01:05 PM
政治人物仲大锅啦
條骨都無佐lu
佢應該未起身
條骨都無佐lu