返回列表 回復 發帖
難得一個週末,第日無咯
條骨都無佐lu
最近D蟹聽聞有二噁英,所以無得食
條骨都無佐lu
www.tvboxnow.com# f, u- c' c+ v- |

+ M! [; z0 S, w) {3 x7 L
: J9 b, P/ x+ D; j2 x8 b公仔箱論壇
/ H/ i6 S4 M5 j! E/ r, `公仔箱論壇有得食就病死,冇得食就饿死。 食少D 可以吊住条命唔使死 tvb now,tvbnow,bttvb0 f8 }% P; a4 \# G

; N" @, V# J# y公仔箱論壇1 t# g9 Z& e( t# O( _2 V
再讲落去就成个镖叔甘 嘞
+ {% p0 S- K7 x0 R: `公仔箱論壇大啦叭 發表於 2017-10-28 08:07 PM
3 e# c+ p& s% v澳洲本身有無養殖大閘蟹啊
條骨都無佐lu
www.tvboxnow.com* o+ ^# f; l" g

6 [7 Z  [( h! t9 e+ Qwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ], Z2 g$ E& w+ X4 M" C
公仔箱論壇! g' K7 @' l! z: j0 J) c; H2 `
冇!
) K1 p3 c1 ?, v) n, Atvb now,tvbnow,bttvb有生泥蟹,士巴拿蟹,黄金蟹,黄帝蟹卖。仲有冰冻蓝蟹卖
+ Z5 O1 I2 s4 B+ T' GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大啦叭 發表於 2017-10-29 07:30 PM
+ E) V4 c0 ?7 ]- _2 g; t公仔箱論壇其實又唔系話大閘蟹就一定特別好食嘅,口味嘅遮,見仁見智
條骨都無佐lu
我都要在新崗位適應一排先有時間返黎啦
條骨都無佐lu
好耐遇唔到羊叔叔了
條骨都無佐lu
好耐无返黎呢度
1 R+ D8 ^( k' G3 s公仔箱論壇第日返回办公室工作
% N: J# n# k$ ?tvb now,tvbnow,bttvb应该会有返D时间入黎啦
條骨都無佐lu
我又返来望下先,其实呢度嘅几位大佬有无返过来架
條骨都無佐lu
老表今日搞佐成朝,个坛我以为瓜佐了
條骨都無佐lu
话时话,言少还在吗
條骨都無佐lu
大家好,来紧嘅日子应该系返回办公室工作,所以会多少少时间返来啦
條骨都無佐lu
www.tvboxnow.com9 H8 _- s8 @; R0 Q

y3 f1 I, L) K4 ~: Ktvb now,tvbnow,bttvb
% R/ E' O% Q2 F  p. [* w" r% q: P猫姐都系钟意 office 果张凳 公仔箱論壇/ Y4 E. O" l* P& x
大啦叭 發表於 2018-1-24 08:34 PM
! v  l2 |# H: P8 t  O公仔箱論壇其实都系工一份,只要人相处到,管理方式接受到,其他都系慢慢适应嘅
條骨都無佐lu
7 T0 Q, Z( C/ q/ J- r* a7 s) k/ `公仔箱論壇最重要可以吹水9 v' {8 }3 o' I6 h
yxx01 發表於 2018-1-26 09:26 AM
' S4 C) T2 g2 J/ ~- t* m) h如果正式接手晒D数据处理,可能就未必时时甘得闲架啦' `( s# g$ `  r# `# J
不过始终系办公室工作,就点都系对住电脑架啦
條骨都無佐lu
1 P5 A8 k: l' O- }* I; T0 M
tvb now,tvbnow,bttvb& l/ {3 e) N7 e+ q
果阵时在广州边到有钱去沟女播; P) b1 d: i. k, H
你细细个就出部车去沟女嘞,都系你经验丰富!
8 q( q5 t; Y4 q2 k: V  w1 c6 P- ytvb now,tvbnow,bttvb大啦叭 發表於 2018-1-25 07:13 PM
$ d% \3 |, \/ y5 m3 w2 d  U% itvb now,tvbnow,bttvb话时话,果阵D人无甘拜金,应该系容易满足D嘅
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb: o6 q' H( {* N$ I, o! W) ]. g: h
tvb now,tvbnow,bttvb3 P' p' s8 }% {9 l5 r5 s
tvb now,tvbnow,bttvb* L; N# n% e! o; `
赚埋唔少先至会讲心情嘎咋  
+ L- w: g- F1 i+ m" \  P1 Q大啦叭 發表於 2018-1-25 07:18 PM
) X! Q# B! ?! c3 {/ M6 g. Dtvb now,tvbnow,bttvb虽然无理由嫌钱腥,但如果真系接受唔到,系无可能忍辱负重的
條骨都無佐lu