返回列表 回復 發帖
或者如果你有興趣知D中醫理論可以Google下應該可以搵到D相關資料
條骨都無佐lu
老細早,呢邊遊戲果然多d人中哦
條骨都無佐lu
mintone     1. 哥倫比亞勝
                   2. 哥倫比亞 2 : 1 烏拉圭
                   3. 否

yan1111    1. 哥倫比亞勝
                   2. 哥倫比亞 3 : 1 烏拉圭
                   3. 否

timmaxsing
  1.烏拉圭
                      2.烏拉圭勝2比1
                      3.否

金石良          1. 哥倫比亞 勝
                      2. 哥倫比亞 2 : 1 烏拉圭
                      3. 否

Pedestrian_A   1. 哥倫比亞勝
                           2. 哥倫比亞 2:0 烏拉圭
                           3. 否

gracechanstuart   1. 哥倫比亞勝
                               2. 哥倫比亞2:0 烏拉圭
                               3. 否

han2013               1. 哥倫比亞勝
                               2. 哥倫比亞 3:0 烏拉圭
                               3. 否

巧開來                   1. 哥倫比亞 勝
                               2. 哥倫比亞 2:0 烏拉圭
                               3. 否

zzleezz                   1. 90分钟内: 和
                                2. 90分钟内波胆 哥伦比亚 2-2 乌拉圭
                                3. 需要进行12码大战

ahsing                    1. 哥倫比亞勝
                                2. 哥倫比亞 1:0 烏拉圭
                               3. 否

ccw-james             1.90分钟内:和
                                2.哥伦比亚 1 比 1 乌拉圭
                                3.是需要进行12码大战

多谢以上朋友的参与,奖金已经发出,请留意PM
另外我家仲有估波胆游戏,请继续支持
條骨都無佐lu
因為呢個遊戲我在呢度開嘅
遲D估波膽過果個就在我家啦
條骨都無佐lu
多谢猫猫奖金!
今晚我估荷兰豆赢。
han2013 發表於 2014-6-29 10:16 AM
呢d波都算一面倒就吾多好玩咯
除非爆冷啦
條骨都無佐lu
你要開在這邊 我都無所謂 只是我這邊比較少人2886078
BeiDouChef 發表於 2014-6-29 10:16 AM
我果邊仲少人
條骨都無佐lu

我又继续玩下估波波先
比利時VS美國
1.90分钟内:和,比胜,美胜
2.90分钟内波胆
3.是否需要进行12码大战

以上三题每答中一题可得5百万
独中波胆可得一千万
三题皆中可得二千万

請大家自覺在7月2日4:00前复帖有效
條骨都無佐lu