返回列表 回復 發帖
1166# wlt1110

只有這樣了....wlt兄,下一屆大家都要加油呀!!
1168# wlt1110

wlt兄, 呢排都唔見king兄來吹水...
几十万我就不清楚啦
我不要top5
我要第一名
wlt1110 發表於 2009-7-6 09:22 PM
比個第二名我好嗎??
就给你们第二第三啦。。。。。
后面算起
wlt1110 發表於 2009-7-7 12:14 PM
都好,有個賭屎勳章
1196# wlt1110

wlt兄,你這星期輸了好多喎......我好彩中了幾場和波和波膽,如果唔係一樣輸好多...
ai, up & down up & down. no good luck
JackyNelson 發表於 2009-7-13 09:38 PM
都好過我呀,上次一開始.我就是頭五名,由第二名帶到最後二三星期(輸了千多萬),跌到第+八名...
多謝你呀, bunnyhop....你都加油呀
你们就好啦,我就输到趴地咯
wlt1110 發表於 2009-7-13 10:03 PM
好彩呢,你都要加油呀...好彩就會贏波,唔好彩最後一分鐘都輸咪..
一日未完毕,我都唔可以放弃,一定爬头
wlt1110 發表於 2009-7-13 11:23 PM
你肯定可以的.....我就多數林尾香
各位赌神有Tips记得关照下细佬啊
chfong2 發表於 2009-7-13 11:24 PM
你都唔差呀, 如果你有甚麽貼士記得通知我呀...
6[url=viewpro.php?username=chfong2]chfong2[/url]75621354.7 %38.52 (-23.48)8 (2153200)3739800
這一輪是不是至9月30日?冇寫喎...
wlt兄, 巴西波有乜心水呀?
多謝king兄的巴西波貼士
今日全部都是球會友誼賽,又全部中文名.邊隊打邊隊我真係唔知.冇得買
之前D波我知是邊度國家.我就有得故. 現在故都冇得我故
淨係故到 hoffenheim vs Panathinaikos Athen 和 Herta Berlin 對唔知邊一隊
哈哈,我找倒啦...找了個幾鐘, 原來是...
Untethaching vs Augsburg (德國)
kickers offenbach vs 1.FC Kaiserslautern(德國)
St.Pauli(德國) vs stoke city (英國)
SV wehen Wiesbaden vs Tus Koblenz(德國)
Hertha Berlin (德國)vs Buraspor (土耳其)
FC Winterthur(瑞士) vs FC Nürnberg (德國)
Olympique Marseille vs AC Ajaccio (法國)
Girondins Bordeaux VS Toulouse(法國)
Bournemounth vs Tottenham Hotspur (英國)