返回列表 回復 發帖
你教书架???
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:15 PM 發表
* L1 \; M7 P( O$ `$ y/ f我幼稚園做不是教書..文書助理.打文件嫁..
1 m* _  p2 ~5 Q2 T8 n" `www.tvboxnow.comHK人??
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:19 PM 發表 0 d# C3 ^1 x1 f- \7 N8 ^
對耶.香港人正是
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 y4 ^: v! g6 @1 r- k$ F6 ]* I( h
我大马人,高兴认识你~
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb+ A8 {, [& D0 q1 V' ^6 q
溝女就溝女啦...假正經
* \4 i) f% b  r5 k0 L) {, {你都唔受沟~
入谷温人
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 07:58 PM 發表
: s+ B4 x9 h9 t+ _5 H7 W. ?, j7 a: C  j# T- Z
人家溝女....你不抵得啊....
8 {' Q. ?4 |3 \6 e, m公仔箱論壇你有我嘛....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  N; p/ `8 m) ^# k& z
他暗恋我~
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 03:32 PM 發表
/ c: h! W5 K  M+ A2 W公仔箱論壇完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
; }$ w9 A4 h8 Z
对唔住
入谷温人
沟女变代沟.................
入谷温人
路人甲.........行过.........................
入谷温人
自行了断~!!!....................
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 09:02 PM 發表 公仔箱論壇) T5 E8 s4 v. d9 p, f; i
人工呼吸
9 B8 s" ^' ^* l榴莲味~~~~~
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 09:04 PM 發表
) D* x# L% U# {7 x% k2 n4 s' c& }8 {tvb now,tvbnow,bttvb
3 p+ a8 l: U0 v- s0 I9 U/ S( h/ [www.tvboxnow.com哈哈///你人工呼吸比佢A
$ [; l& M& S" ~* }, C
他中意食我口水
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 09:08 PM 發表 8 n% k. f7 l% d. b
食鼻屎都唔食你口水
3 l& ?; N1 {1 ]" o: [+ r0 A# g  f( p你又扑埋黎???
入谷温人