返回列表 回復 發帖
邊有
go2david 發表於 2012-12-4 04:51 PM
你係分版, 你話冇迷冇lor, 我人微言輕
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
我我4X歲咋
chan200308 發表於 2012-12-4 04:51 PM
4個X的老亞伯...eXtra, eXtra, eXtra, eXtra old man.......
果然醒目
go2david 發表於 2012-12-4 04:55 PM
跟得你多
分版以后多多關照
見高拜,見低踩
chan200308 發表於 2012-12-4 04:56 PM
有本事你迷爬高D, 到時我迷拜你lor...
海姐姐下午好!
巧開來 發表於 2012-12-4 04:58 PM
巧開來~~!好耐冇見~~!!:
金牌腊味煲仔饭

chan200308 發表於 2012-12-4 05:03 PM
都冇臘鴨腿....
我只適合做普通會員,我向你拜拜
chan200308 發表於 2012-12-4 05:06 PM
i am 普通會員too,唔駛拜我, 亞伯拜我, 我受唔起
三杯鸭

http://images.meishij.net/p/20121119/97982d51 ...
chan200308 發表於 2012-12-4 05:15 PM
仲乜貼咁多美食嚟引我
阿伯拜阿婆 ,天作之合
chan200308 發表於 2012-12-4 05:16 PM
你又開始語無論次
對住你都語無論次了
chan200308 發表於 2012-12-4 05:27 PM
咁等我打返你正常
五行欠咀就真
chan200308 發表於 2012-12-4 05:27 PM
原來係前世死剩把口, 今世係無口人
边个有本树吃400 条
yxx01 發表於 2012-12-5 08:14 AM
你試下迷知得唔得Lor
老闆娘~~!!
你陪鵝一起食應該得
yxx01 發表於 2012-12-5 10:09 PM
你全包宴我迷陪你食lor
搞左4晚, 終於搞掂, 今晚可以早D訓
blacker14tt 發表於 2012-12-6 12:04 AM
瞓返個美容覺