返回列表 回復 發帖
包你400条薯条+ 10杯汽水
yxx01 發表於 2012-12-6 09:03 AM
我唔飲汽水
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
想而家就訓
blacker14tt 發表於 2012-12-6 12:21 PM
你就放工, 可以返歸瞓
飲涼茶
blacker14tt 發表於 2012-12-6 12:22 PM
最近小飲咗, 最近飲..石榴汁...
有game玩, 好呀~!
不過我唔玩
今晚要執包袱
blacker14tt 發表於 2012-12-6 03:40 PM
你個包袱乜都冇, 有乜好執
轉口味??
blacker14tt 發表於 2012-12-6 03:40 PM
家外石榴樹結果, 姑媽搾咗汁, 我迷飲lor
飲得汁嚟冇肚飲涼茶
都未知道係咩, 咁快決定唔玩??
blacker14tt 發表於 2012-12-6 03:41 PM
我要帶好多charger
btw, 出trip比私人旅遊仲多野帶
blacker14tt 發表於 2012-12-6 04:26 PM
帶多兩套business suits 迷得lor

blacker14tt 發表於 2012-12-6 04:28 PM
依個我Like ...
原來係結左果
blacker14tt 發表於 2012-12-6 04:29 PM
飲晒啦~! 不過冬天會小煲涼茶, 因為人唔燥
普通吹水g wor
blacker14tt 發表於 2012-12-6 04:29 PM
電腦唔爭氣,
一套就夠啦
blacker14tt 發表於 2012-12-6 04:30 PM
即係唔駛執啦,
原來妳like白酒
blacker14tt 發表於 2012-12-6 04:39 PM
no lar...依种酒度數低, 清香, 甜甜地, 飲咗唔會醉, 先like之嘛, 你俾vodka果D"白酒"我彩你都傻
btw...果日去食扒叫果杯野係..sour apple martini....vodka+apple...几清香, 但入口都係几烈下, 都係margarita 易D入口..
原來原本就會少煲
blacker14tt 發表於 2012-12-6 04:41 PM
冬天飲熱野多
早早安安~!