返回列表 回復 發帖
娘娘失咗踪
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
唔知忙乜呢
我都唔知點打探, 貓你教下我
娘娘~!!
我來也........~~!!! ^.^
風公子, yen大跌, 美金大升呀, 我傷心妳開心
blacker14tt 發表於 2013-4-8 10:40 AM
唔係美金大升, 係日元大跌啫 :crazy:
去訓架啦, 聽日先check PM
blacker14tt 發表於 2013-4-8 10:50 PM
我醒, 你瞓............Orz
风公子早晨啊,几日无见你啦
lhy92725 發表於 2013-4-8 11:00 PM
貓早安安
日落西山鳥歸巢
風吹東渡人回家

老闆娘安安
風公子淫C http://www.clubtuzki.com/emoticons/tuzki_030.gif
blacker14tt 發表於 2013-4-9 08:56 AM
老闆娘我仍然開唔到公仔,點解?

春去花落日無色
人去樓空酒無情
夜來風雨未覺曉,
晨醒落花滿地園.
但願君心知我情,
串串流水伴清泉.

老闆娘...........
夜來風雨要蓋被,
晨醒暖被跌落地.
但願君身強體壯,
切勿著涼兼病襯

風公子...........
blacker14tt 發表於 2013-4-9 09:45 AM
夜來風雨被蓋好,
晨醒暖被窩身心.
卿之囑咐暖君心,
君定自保身心壯.

老闆娘娘~~!!!!!
WO~~這裡回到過去了嗎~
ricky867 發表於 2013-4-9 09:48 AM
想回到過去, 試著抱你在懷裡........

紅雨銀電劃天際,
午夜鐘聲破長空.

蝶兒翩翩舞花間,
歌聲柔柔繞心門.

娘娘午安安~~~!!!
不神不聖亦不仙,沒儒沒道是沒賢,腦中真書沒一卷,放棄超級星期天
ricky867 發表於 2013-4-9 11:47 AM
是瘋是癲亦是痴, 有德有才是良賢, 腦中馬經有一卷, 馬場快活又一天.