返回列表 回復 發帖
原帖由 wwfwjy 於 2008-8-13 01:11 PM 發表
请问0转142级去那里练吖,现在好难练吖
去130-170的地方打不过,去90-130的地方,经验好少!
帮忙
你可以看看這帖的第1版,給你一點寵物幣,你可以考慮到事務所重置點數(最低下一行),學過法師的魔法,這樣會比較快升上1轉
原帖由 wwfwjy 於 2008-8-13 01:56 PM 發表

真系多谢晒啦!得5得送个法仗的武器俾我,要0转的最高攻击的!
Thank you
0轉的武器對法師來說是沒有用,因為法師是用炎,寒,地,光爆術這幾種攻擊,做法師所有的素質點只需加智慧就可以了

給了你適用的裝備,就算不轉做法師都會有一點幫助
原帖由 wwfwjy 於 2008-8-13 02:34 PM 發表

只可以对你说声:多谢!
打大米升级好快吖!有冇光的书籍吖?还有送D红宝石我好吗?
給了你需要的物品

聖騎士劍我給錯了你,希望你可以給回我

原帖由 ryoma 於 2008-8-13 03:51 PM 發表

我而家9转444了(不断杀怪ing),想先借个武器用用,圣骑士的,打到还你,呵呵
看過你是欠缺這兩樣

成功贈送給 ryoma 1 個 聖騎士劍!

成功贈送給 ryoma 1 個 聖騎士盔甲!
原帖由 ryoma 於 2008-8-13 04:55 PM 發表

老大对我真系好啊,多谢先,继续去支持中国队!
冲击第17金!
剛剛我也看了舉重,中國好利害
原帖由 wwfwjy 於 2008-8-13 05:00 PM 發表

成功贈送給 bubu1109 1 個 聖騎士劍!

OK啦
謝謝你
原帖由 wwfwjy 於 2008-8-13 05:43 PM 發表
有乜方法可以快D赚多D宠物币吖?如果5系打怪钱都5够买红宝石!
只能夠努力升級,到8轉以上就會比較易賺錢
原帖由 yfgary 於 2008-8-14 12:57 AM 發表
大佬....... 好驚呀!!!! 會唔會打人呀!!!!
應該唔會打人,而且只會幫人
原帖由 kylefunny 於 2008-8-14 09:55 AM 發表
可唔可以比D紅寶石我啊?用來打怪升級thaks
給了你一點
我有好多王者頭盔
原帖由 kylefunny 於 2008-8-14 05:22 PM 發表
多謝bubu1109上次你俾左20顆復活石我今次又俾紅寶石,係時候輪到我回返少少禮俾"兄弟幫寵物"啦!please have it 暗雲巨劍4,藍鑽項鏈3,狂暴盔甲2,敏捷之靴2,耐力之靴2,超大型MP藥水30,復活寶石17(本來一顆都無,你 ...
其實不用在意啦 ,今次我就收下這些裝備 ,多謝你kylefunny
原帖由 doctor.n 於 2008-8-14 05:38 PM 發表
我可以要刺客裝備嗎??
但係你的職業不是刺客 ,按照家族規定是不會給予 ,今次當我自己送給你啦

成功贈送給 doctor.n 1 個 英雄之劍!

成功贈送給 doctor.n 1 個 英雄之墜!

成功贈送給 doctor.n 1 個 英雄頭盔!

成功贈送給 doctor.n 1 個 英雄護甲!

成功贈送給 doctor.n 1 個 英雄之靴!
原帖由 doctor.n 於 2008-8-14 05:45 PM 發表
我可以要刺客裝備嗎??
我7轉啦
在這重複一次,如果不是做拿取裝備的職業,就算到了拿裝備的級數,家族也是不會給予的

你現在的職業是法師
原帖由 afpd 於 2008-8-14 05:35 PM 發表

甘如果老大上次你俾左我法神之靴,我会不会一日裡面打到有50双法神之靴呢??
這個是有可能的 ,不過只能夠在夢中出現 法師裝備裝備真的太難打
原帖由 yy@sam 於 2008-8-14 10:30 PM 發表
九转了 九转了
我打來打去都係15轉 剛剛打了半小時先打得2個王者,一個騎士,1個法神裝備