返回列表 回復 發帖
原帖由 blueocean 於 2008-8-20 02:54 AM 發表

當然可以加入
歡迎靚女加入
見到人地係靚女就咁熱烈 ,不過我都係
原帖由 blueocean 於 2008-8-20 03:26 AM 發表

呢家族太多男仔
有靚女加入, 我當然要支持
但是, 我不會花心, 我仍然很愛我的女友
你有女朋友嗎 難道是地圖裡面的怪獸
原帖由 d3nni5 於 2008-8-20 12:03 AM 發表

9月1日前升上10轉獎勵你10萬tvb幣

看来很吸引我。。。

我令你们失望咯。。肯定达不到。
现在,我要读书+考试+作业

没办法咯

我怕我考试好像>>>> ...
既然要考試,就要先努力讀書,有時間先打怪啦
原帖由 blueocean 於 2008-8-20 04:08 AM 發表
佬大, 人地加入, 你有野比
點解我冇
我都冇比野人 ,不過唔比野你就是當然的
原帖由 后勤部长 於 2008-8-20 04:45 AM 發表
申请加入,12转的法师...
歡迎你加入后勤部长 ,因為你加入的關係,使得blueocean被踢出家族的第1版

在這再寫一次,由9月1日開始,每月的第1日,在寵物家族排名第1版的成員會獎勵10萬tvb幣

今晚貼6場(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

http://www.tvbnow.com/thread-297244-30-1.html

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 blueocean 於 2008-8-20 11:09 AM 發表

我變左第2版
唔制...唔制...唔制...
我會努力, 加油

不過, 第2版都無所謂, 比10萬太少
個個人都玩得咁努力, 應該比多D
大佬, 身為男仔, 應該大方D, 做個 Gentleman:hahahaha ...
我都覺得10萬tvb幣唔夠多 ,可惜我冇你咁有錢 ,如果唔係我會每人獎1千萬tvb幣
原帖由 后勤部长 於 2008-8-20 02:50 PM 發表
怎样向家族捐装备?
另外,可以借我一只法神之靴吗...
成功贈送給 后勤部长 1 個 法神之靴!     
原帖由 后勤部长 於 2008-8-20 04:44 PM 發表

嗯,以前也有换过,只是不知道加入家族后有没有这方面的规定...
以后每转贡献家族1百万宠物币,剩下的换论坛币了...
另外,谢谢老大给的靴子...
其實不必特別貢獻家族寵物幣,如果想用寵物幣對換tvb幣,可以找我換,對換率係5對1,$5寵物幣換$1tvb幣
原帖由 kylefunny 於 2008-8-20 05:39 PM 發表
oh i see i can exchange for tvb dollar thats great new for me and how about do you buy any 神秘寶石?i can sell it to you if you want buy some

apperciate for your help(stone) ...
我自己就不會用神秘寶石,你有寵物幣可以考慮換給我
原帖由 janleung 於 2008-8-21 02:19 AM 發表

兄弟幫咁多有錢人,一定有人贊助比你嘅
咁我又唔可以隨便問人贊助,兄弟幫成員有錢我都寧願他們放到家族,方便給家族舉辦活動

而且最重要是沒有人會贊助我
原帖由 blueocean 於 2008-8-21 02:35 AM 發表
佬大有咁多錢
唔需要人贊助
如果你的錢是我的話就不需要別人贊助 我剛剛想到一條新規例,就係幫主可以向成員成收取贊助費

blueocean現在我要你贊助我14億tvb幣
原帖由 xenos68 於 2008-8-21 02:54 AM 發表
我最近都忙著睇奧運
一大早起來就是看電視
近來我都係一路睇電視,一路玩股市,好累
原帖由 janleung 於 2008-8-21 05:56 PM 發表

我想要法神頸鏈
應該是法神戒指

成功贈送給 janleung 1 個 法神戒指!
原帖由 afpd 於 2008-8-21 06:14 PM 發表
老大,可以换多点给我吗?

寵物幣          bubu1109          30000000          送禮          2008-08-21 18:13:40
重咩你有咁多錢 ,去邊到偷番離 快D話我知

7:30過數比你同埋kylefunny
對換率是100萬寵物幣換1tvb幣
原帖由 janleung 於 2008-8-21 06:39 PM 發表
愛死你了,老大
不用謝我,將來還番100件比我就可以了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件