返回列表 回復 發帖
原帖由 junli1421 於 2008-8-25 04:16 PM 發表

唉,如果我唔是想KEEP住系第一版,我都唔想打怪啦,太悶喇,版本舊到死,我發貼啊彿祖哥又無理我
我覺得現在問也未必會答覆到時間給我們知道,我想最快都要10月~11月或者更耐

我去其他論壇玩寵物加埋都過左100轉,新版都玩過幾種了,這裡還是一樣
原帖由 afpd 於 2008-8-25 04:42 PM 發表
今天上来忽然发现到。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。地位不保啦!!!!
你不用擔心,只要第2版的沒追上來,后勤部长不會升級超過你,因為他要做第10名
原帖由 ice.key 於 2008-8-25 05:16 PM 發表

電腦要壞都沒法呀...~~~

我都快要地位不保啦...~~~
什麼地位不保,還不是一樣排第3 不要升這麼快,就追上我啦
原帖由 kylefunny 於 2008-8-25 05:46 PM 發表
請問喜糖吃左會加D咩...重有神秘寶石同必殺之劍既出現率係機多啊?因為我好機時都打到2~4顆神秘寶石到以家一共吃左104顆賣左10~20顆左右,但係沒打到必殺之劍想出現率係機多?anyone can tell me the rate ...
使用喜糖是會隨機增加掉寶率,攻擊,防禦或經驗值,不過增加不多就是了,基本上是用來加掉寶率用,看看這帖的第1版.

神秘寶石同必殺之劍出現機率真的不知道,就算有都不能作準,因為還要計算其他條件
原帖由 ice.key 於 2008-8-25 06:05 PM 發表

哈哈..你就是我的目標呀..~~~hehe
記得追到我要罰1000萬寵物幣
原帖由 后勤部长 於 2008-8-26 06:07 AM 發表

6点多,太阳出来了,早安...
早晨 ,你不用睡嗎 ,還在玩股市
有我在這裡
原帖由 ice.key 於 2008-8-26 02:22 PM 發表

老大...~~~~你快要升仙了....~~
差不多了,現在繼續玩股市,一陣重要出街
ice.key收市前記得放股,明天抽資後不會短期內(什至不會)回升到現在這價錢
原帖由 junli1421 於 2008-8-26 05:03 PM 發表
有無D股是買左就唔洗理距噶喇,成日得閒就抽資,我又要賣晒出离,人都顛啊
有都比人買晒,一係就冇人推
現在宣佈加新規條,頭兩位被我追到的成員罰1000萬寵物幣
近來我都沒有時間打怪 ,不過我一定會追到你們 ice.key你的1000萬寵物幣我先幫你保管一下
ice.key 我剛剛看了,怎麼小了7個0
一陣我3:00會大抽資,大家記得要買 唔買每人罰款1千萬寵物幣

大家記得7:00pm至收市要放股,因為明天會繼續抽資,7:00pm前我會慢慢推高股價,大家得閒都幫下我啦
原帖由 janleung 於 2008-8-27 12:25 AM 發表
買邊只股啊
我的是17號股ice.key的 92號股都會抽資,大家記得支持下