返回列表 回復 發帖
xinxian呢個星期你都記忙嘙
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
27-01-2010

今天其中一位外劳balik kampong~
老板叫了阿添(司机)载外劳去LCCT~
老板画了图给他~我也千交待万交待~
还给了阿添一架GPS~
外劳是5点10分的飞机~~
我因为有点忙~~5点左右才想起call阿添~
炸到~~他居然 ...
xinxian 發表於 2010-1-28 03:59 PM
唔緊要啦。。去到機場當佢登記時柜臺D服務員就會講俾佢聽點樣登機架啦。。。放心啦。。。。。。。。
28-01-2010

早上其中一位外劳告诉我昨天那个外劳安全到家了~~
他打了电话给他们~~呱呱叫哦~~
他说原本开开心心要回家~~
搞这样的事来扫他的兴~~唉~~

...
xinxian 發表於 2010-1-28 05:48 PM
唔緊要啦,最緊要就系平安到達。。。。。
22-02-2010

开工大吉~~
第一天"正式"上班~~好忙哦~~
同事(小姐们)都穿得好漂亮哦~~

昨晚看人家拜天公看到2点++
今天好累好累哦~~好想睡觉哦~~

晚上好兴致~~约老二在家品尝红酒哦~~ ...
xinxian 發表於 2010-2-23 12:22 PM
你講的老二會唔會系四人幫果個老二啊???
早晨心弦
我琴晚先同你講頭痛,會唔會系我轉染俾你啊
没人约的我。。。唉。。。
潘.朵拉 發表於 2010-3-24 11:36 PM
你只QQ列???
心弦香港好玩嗎
心弦系香港見到咩朋友啊
嗨,爱,好久不见。
他啊。。。在吉隆坡咯。。。
潘.朵拉 發表於 2010-3-25 08:54 PM
走私啊???哈哈
哈哈。。走私?可能吧。。我也不知道。。。
潘.朵拉 發表於 2010-3-25 11:17 PM
笑得咁開心。。。。如果真系你邊會咁易放過QQ啊。。。。
早晨心弦
晴晴早上好~~
xinxian 發表於 2010-4-6 08:39 AM
早晨心弦。。。。。
Hi Hi 晴晴
Nice to meet you 952309
主任 發表於 2010-4-6 12:01 PM
HI,晴晴好高興認識你。。。