返回列表 回復 發帖
晴晴姐姐.. 佢一係鐘意出刀... 唔係就出腳...
roberton888 發表於 2011-3-9 01:56 PM
你晚上冇睇“女拳”咩。。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
無呀... 我鐘意係tvb admin 到dl 黎睇架..
roberton888 發表於 2011-3-9 02:01 PM
點解有直播唔睇,我系大馬就話要DL啫
真有其事
邊個咁無聊啊
骨貓應該唔會咁講嘢架。。。你系咪睇錯啊
有幾真先。。。
隨風飄過
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
晴晴姐... 骨貓姐... 我好認真架... 尋找一生一次愛戀...
roberton888 發表於 2011-3-9 05:36 PM
你不如學下梁朝偉“一天一點愛戀”
佢年幾大我咁多... 點學呀.. ?
roberton888 發表於 2011-3-9 05:39 PM
我叫你學佢“一天一點愛戀”唔系學佢做人
晴晴姐返來啦!!!
go2david 發表於 2011-3-9 05:40 PM
飲完你碗檸檬湯打個轉咪返黎咯。。。。
你越黎越似 jn...
roberton888 發表於 2011-3-9 05:42 PM
邊個系jn啊
咁我諗... 獨自去偷歡... 會啱我多d喎..
roberton888 發表於 2011-3-9 05:46 PM
瀟灑走一回......會唔會貼切d列
JN --- JACKY NELSON... 本區架財神爺..
roberton888 發表於 2011-3-9 05:48 PM
哦......原來系佢
我.................冇呀.....
go2david 發表於 2011-3-9 05:52 PM
仲影埋相放嗮出黎啦。。。。。。
無乜呀... 你想迷暈... 晴晴姐姐呀...
roberton888 發表於 2011-3-9 06:01 PM
檸檬湯啫,乜都有迷暈效應架???