返回列表 回復 發帖
咁早puasa?搞咩呀?1年得10個月。。。
SweetLemon 發表於 2011-8-2 08:39 PM
merdeka =hari raya
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
不敢当!! x2
你的膝盖很金贵的,不必跪
Shadowkail 發表於 2011-8-2 08:40 PM
我冇跪啊。。。用對手搖下啫。。。。。。
睇黎你地今晚真是想爆楼哦
lhy92725 發表於 2011-8-2 08:42 PM
骨貓今晚早咗出現嘙。。。。。。
你是用无线还是有线的网络上网呢。。。。
icy97 發表於 2011-8-2 08:43 PM
有線上網咯。。。。。。。
我記得你通常都系過咗9點先出現架
觉得好像跪jek~
Shadowkail 發表於 2011-8-2 08:46 PM
跪。。。唔係應該系男人嘅動作咩
都吾系架,一般是9点前就出现嘅啦
有时出现佐见无人就睇下书或者睇集剧再入黎啦
lhy92725 發表於 2011-8-2 08:48 PM
今晚記得加油喇。。。。。。
又是喔
Shadowkail 發表於 2011-8-2 08:48 PM
咁你跪過幾多次
爆楼
goldmonk 發表於 2011-8-2 08:49 PM
金爺,今日唔嗮do 啊
睡阿~~~平时这个时间应该在床上玩psp或看电视睡觉了
Shadowkail 發表於 2011-8-2 08:51 PM
咁仲唔去瞓。。。。。。
一次都没有
Shadowkail 發表於 2011-8-2 08:51 PM
講大話。。。。。細時我就唔信你媽咪冇罰你跪
为左钱,可以不惜一切~
Shadowkail 發表於 2011-8-2 08:53 PM
金錢真係可以蒙蔽每個人架
我做错野只是吃藤条而已~
Shadowkail 發表於 2011-8-2 08:54 PM
你媽咪一定好愛你。。。。
小猫咪 (icy97) how do u know I am online are you looking at me right now where are you
ADTVB 發表於 2011-8-2 08:55 PM
啊弟出現咯
日日 do
goldmonk 發表於 2011-8-2 08:59 PM
家陣幾度啊。。。。。。
大馬熱死我喇。。。。。。