返回列表 回復 發帖
打是疼,骂是爱。。。。
icy97 發表於 2011-8-2 09:01 PM
打者愛也。。。愛者打多幾下
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
广州都34度啊
lhy92725 發表於 2011-8-2 09:02 PM
大馬都系咁上下。。。。。。
但是我这几天很慢喔。。。。
icy97 發表於 2011-8-2 09:03 PM
一時時喇。。。但係我dl戲又好快嘙
where where
ADTVB 發表於 2011-8-2 09:04 PM
herehere
max today will feel like 40
goldmonk 發表於 2011-8-2 09:05 PM
lucky我唔係呢個月到啫
加拿大都会甘热架?
lhy92725 發表於 2011-8-2 09:07 PM
加拿大夏天比起亞洲更加熱
ok ok I have to sleep now
ADTVB 發表於 2011-8-2 09:07 PM
你唔攞獎金喇。。。。。。
大马天天都夏天,不会春秋冬天
Shadowkail 發表於 2011-8-2 09:08 PM
我知啊。。。
是啊。。。。每次都只有我们两个在吹水。。。。
icy97 發表於 2011-8-2 09:10 PM
辛苦你哋喇。。。金樓爆後,私人過tvb10000000俾我最愛錫嘅貓貓
你用的网速有多快啊。。。。
icy97 發表於 2011-8-2 09:11 PM
最平果個配套
所以晒到我那么黑!!!
Shadowkail 發表於 2011-8-2 09:13 PM
又唔見我黑
I want to 攞獎金 but have to work tomorrowalso have to rush my ass....
ADTVB 發表於 2011-8-2 09:14 PM
呢度個個聽日都要返工喇。。。除咗我之外。。。哈哈哈哈
okok~~快快去睡,不然明天没有精神rush你的ass
~~
Shadowkail 發表於 2011-8-2 09:16 PM
又少一個人吹水。。。咁唯有等davic仔返黎喇。。。。
因为我的皮肤很容易晒黑啊
你是老板?!请人吗?
Shadowkail 發表於 2011-8-2 09:17 PM
我只不過都系一個打工仔啫
晴晴呢个月打算做D咩啊
lhy92725 發表於 2011-8-2 09:16 PM
呢個星期日要去KL見佢哋咯,可以癲返晚。。。。。