返回列表 回復 發帖
今天很吃才回到家啊。。。。好累啊。。。。
icy97 發表於 2011-3-9 12:18 AM
貓仔,你最近搞乜啊
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我無化身, 新人DAVID是也!!
go2david 發表於 2011-3-9 12:20 AM
哦。。。hi david nice to meet u
佢地有路.............
go2david 發表於 2011-3-9 12:21 AM
呢層就不得而知喇。。。。
努力呀... icy 貓貓...

晴晴姐.. icy 我訓啦... 聽日見..
roberton888 發表於 2011-3-9 12:27 AM
早抖。。。
入來講晚安
CC517 發表於 2011-3-9 12:28 AM
衰貓
我上左泥幾日不過你唔響度, 聽講你去左玩嘛...
go2david 發表於 2011-3-9 12:31 AM
系啊。。之前去咗香港,但係我每晚都有出現系我自己post
楼上的几位晚安啦。。。。
icy97 發表於 2011-3-9 12:33 AM
早抖。。貓仔
唔係下化???我係香港的...你呢?
go2david 發表於 2011-3-9 12:36 AM
我系大馬咯
咁都見到你, 好玩嗎
CC517 發表於 2011-3-9 12:40 AM
玩咩啊
還不睡
CC517 發表於 2011-3-9 12:41 AM
你又唔瞓
原來你地兩個..................唔阻你地啦...
go2david 發表於 2011-3-9 12:43 AM
唔阻嘙。。。佢好快閃。。。。
早抖。。。貓仔
晴晴報到
david仔早晨。。。。骨貓應該仲忙緊
系啊。。。骨貓頭仲有冇痛啊