返回列表 回復 發帖
我个头都仲痛紧,都系时候去执剂中药食下
lhy92725 發表於 2011-3-9 12:18 PM
收工後就記得去睇下啦。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
張相我預備飲湯, 見唔到咩??
go2david 發表於 2011-3-9 12:26 PM
我覺得系你準備俾我嘅檸檬湯咯
哈哈...咪咁講啦晴晴姐
go2david 發表於 2011-3-9 12:37 PM
事實擺在眼前
我都抽下水先...
go2david 發表於 2011-3-9 12:38 PM
抽水要付出代價架
猫猫唔會咁計較的..
go2david 發表於 2011-3-9 12:45 PM
你梗系未試過貓爪定。。。。。
講下啫...唔駛咁認真,,,,,
go2david 發表於 2011-3-9 01:06 PM
做人有時認真d好
骨貓如佢所願喇
我好驚囉.....
go2david 發表於 2011-3-9 01:25 PM
你食定定驚丸都得啦。。。。
無呀... 你竟然... 當眾... 調戲...  骨貓姐.... 未死過呀.....
roberton888 發表於 2011-3-9 01:26 PM
骨貓原來有個咁忠實fans
無呀.. 我只想睇下佢點調之嘛...

David 唔鬧佢佢唔做架...
roberton888 發表於 2011-3-9 01:28 PM
名副其實“賤骨頭”哈哈哈哈
.... 越打越好遊...
roberton888 發表於 2011-3-9 01:33 PM
即刻唔再浦頭
所以就無得揩油...

佢係膽小d... 但不失為一個... 有財力架男人... 骨貓姐.. 你諗諗佢啦...
roberton888 發表於 2011-3-9 01:36 PM
哦。。原來有錢仔兼有勢力嘅人兄啊
係呀.. 唔好得罪佢呀... 佢仲有爆力傾向... ... 最鐘意一個 post 鍚人三腳...
roberton888 發表於 2011-3-9 01:43 PM
晴晴啱啱見識過啦。。。。
你又講緊邊個呀
go2david 發表於 2011-3-9 01:45 PM
杯弓蛇影
晴晴姐姐.............
go2david 發表於 2011-3-9 01:52 PM
咩事啊david仔。。。。