返回列表 回復 發帖
HIDE話做好多次佢系女仔啊
ynotme0626 發表於 2011-4-13 03:24 AM
打死我都唔會信。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
包養
ynotme0626 發表於 2011-4-13 03:25 AM
你都夠資格架
it's very difficult to meet you on msn
blueocean 發表於 2011-4-13 03:27 AM
我通常每晚都會開msn,反而就好少見到你上線
大家幫幫手,快d 吹爆獎金樓喇
your night time...I am at work...can't use msn
blueocean 發表於 2011-4-13 03:29 AM
ok nevermind la
我冇咁需要
ynotme0626 發表於 2011-4-13 03:32 AM
冇話你唔捨得d錢
到未吖。。。。。。。。。
超眼瞓吖
晴晴好耐都冇搶獎金搶得咁夜喇
恭喜嗮
偉哥中咗10000#
我中左
ynotme0626 發表於 2011-4-13 03:35 AM
我要分錢。。。。。
我得10002 n 10015....
cammy8080 發表於 2011-4-13 03:36 AM
咁我列
晴晴玩咗成晚得個吉。。。。。。。。
以後都唔玩喇。。。。。。。
我都中兩個, 一個俾晴晴一個俾猫猫
go2david 發表於 2011-4-13 03:40 AM
多謝david仔。。。你都好錫貓貓