返回列表 回復 發帖

[自拍] 沒戴眼鏡的豬樣......-.-

,  描述: 好醜樣呀...點解差咁遠=0=
點解我冇戴眼鏡會差咁多....:019:
$ O: {: a: G* j5 W9 N; r+ P  X好似蘭西呀我...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈www.tvboxnow.com! ]" t# K. L6 a, n2 a" ?
張證好好笑
9 _- z1 y6 T4 [+ w- F- p+ uwww.tvboxnow.com多謝曬    =]
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-5 08:40 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( B( f* B! b9 x1 D' a. {
6 z8 G) h2 m+ N* C/ }, S- |$ g  t1 ?( v" M1 t* l: l# Y) d8 q
哈哈www.tvboxnow.com$ k4 g* Z8 c7 T! T- e  ^1 c- h
好好笑.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ m+ r; ]% c) {$ Q  w
你好勁呀
; r% G; C: h2 _0 P多謝你:014:
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-5 08:52 PM 發表 ! c! d  M9 U  t0 S3 p0 p9 W+ X

2 o9 E! {* j' J- |( C! S. ywww.tvboxnow.com
  X' ~/ e2 Q( _1 _0 E9 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。希望妳唔好嬲喔.借用妳的相沒有問過妳.
1 [! U# \( h5 A1 h8 e
$ A9 \  H1 B! V1 J' o/ i9 X
唔會嬲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" @/ y) A% g# k( G. V; }* W& {
仲要多謝你啦
, h3 ~* H; G" e. Q; ?整到咁鬼靚
1 j6 x! p4 x: k. FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ps:我驚嚇到tvbnow d人入曬廠咋
原帖由 kokjong 於 2008-5-5 09:00 PM 發表 + g, _: P0 l' x9 D8 i
嘩...連雜誌都出埋....依個月既tvbnow..Ca妹旺曬啦....
公仔箱論壇; u8 F) L. a( R: Z3 d8 N5 G$ O; g
兄台你太誇啦
原帖由 芯蕾 於 2008-5-5 08:55 PM 發表 1 S) E9 H, R! z+ `
tvb now,tvbnow,bttvb! j; Q2 W% t2 j2 }9 g: t
www.tvboxnow.com- l- C5 {# W4 p# K& l" c& [+ X
小朋友你在識女孩喔. . .
* B5 g) ?3 H" ]" Q5 h4 f2 dwww.tvboxnow.com小朋友=.=
! G/ |5 `3 ^' ]& n7 s' g8 ywww.tvboxnow.com我識o既一個人都叫小朋友公仔箱論壇2 ?7 C, _0 l& U( R/ R* O  d( U2 C7 r
XDXD
原帖由 hyui325 於 2008-5-5 10:20 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb  a7 t6 N3 I  Y# B% x3 k1 w: \
咁你又唔晒朋牙出来睇下!猪.
; O; t+ N5 u. c公仔箱論壇
+ X; w: Z! F) _4 a1 O# P: BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。-.-...5 p1 U$ \' L( _; W3 L
我甩曬d牙  XD  (又搞GAG-.-)
=-=
* `" A, p4 X0 ]& o+ z2 \4 ~tvb now,tvbnow,bttvb唔係哩...
/ Z- x: n2 T( Y& OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同冇戴眼鏡差好遠(雖然都唔係靚:019: )1 W9 [" z- |  s; Q3 ]# Q" t
我自己都睇到癮唔住笑....
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-6 06:25 AM 發表
6 r: |6 f  k% |5 L7 j. t- U  D# Y5 g吃著个式...减短头发...
1 V1 R) G: H" X3 r" m% T/ e公仔箱論壇我都係唔剪啦
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-6 03:12 PM 發表
; \/ |! i' C+ D7 M7 h2 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇- [3 c' d( I& k. p
- u( A6 z, a) f& T# `! k' w
快快把妳的新相片放回頭像去喔. . .
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& E# o8 i, g, [5 W% y( A6 |
??=.=
6 O3 C, Q, J7 @* V2 }唔多識整
原帖由 howgeemun 於 2008-5-7 05:33 PM 發表
: E0 I8 Z8 o0 X  S. O公仔箱論壇你比蘭西靚女好多....梗本無得比吖... 3 d, }% {9 g8 u7 u3 J. I

$ A8 q/ }* ]' d5 s! K2 I' y有戴眼鏡比較有書生味... 不過唔戴都好靚女... :onion10:
  m9 h& P# V7 b
4 X8 a0 J8 s% O/ u; H; F
多謝曬呀!!
* ?+ K! q3 k6 K公仔箱論壇xdxd
9 M) W/ C6 V* C0 i, ?5 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係一個書呆子:019: