返回列表 回復 發帖
我食完午飯後都去煲劇.
chan200308 發表於 2019-10-19 12:58 PM
煲邊套劇? 我喜歡煲穿越劇!
頭位名單.The.A.List.第1季.全13集準備煲呢套劇先,然後順序:

1. 金宵大廈.2019.全20集(港劇)
2. 飛虎之雷霆極戰.2019.全30集(港劇)
3. 老酒館.2019.全46集(陸劇)
3. 狂歡命案.Carnival.Row.第1季.全08集
4.  ...
chan200308 發表於 2019-10-19 06:08 PM
你份名單我淨係睇左 "金宵大廈", 我覺得好好睇!
"中華一番" 係電視歌劇?
靓女有无睇过宸汐缘,我好中意,唔知啱唔啱你睇
lhy92725 發表於 2019-10-20 09:54 AM
睇左啦! 我都好鍾意呀! 而家追緊舊劇; 宮鎖心玉"
小女花不棄 ,招搖 小女花不棄,  知否?知否?應是綠肥紅瘦, 好日子 都好好睇!
係動漫

chan200308 發表於 2019-10-20 10:57 AM

我都會睇既! 以前睇過 "死亡筆記" 超好睇!
現在好少睇唱歌綜藝, 以下為追睇綜藝.
1. 超新星全運會2.
2. 我要打籃球.
3. 我們戀愛吧.
4. 這 就是灌籃 S2.
5. 各位遊客請注意.
6. 哎呀好身材.
7. 幸福三重奏2.
8. 夢想改造家6.
9 .戀夢空間2. ...
chan200308 發表於 2019-10-20 10:54 AM
你好多元化呀!
招摇系几好睇嘅,其他我就无睇了
仲有一出听雪楼,我都觉得可以嘅,只要你无睇过小说的话
lhy92725 發表於 2019-10-20 01:28 PM
我就係冇睇過小說, 所以覺得好好睇 ! 女主角太柔弱, 唔係幾好; 其他人都唔錯!
manyiu 早午晚好我現在唔睇動漫的.
chan200308 發表於 2019-10-21 08:23 AM
我以前睇動漫, 而家轉追劇集, 中 港 內地 外國劇都睇 !
我都係追劇集睇, 除咗日劇韓劇之外.
chan200308 發表於 2019-10-21 11:12 AM
"牛下女高音" 都唔錯; 我追緊 !
黃心穎領銜主演
chan200308 發表於 2019-10-21 12:14 PM
佢又做得幾好, 我冇諗佢d私人生活.....
【車來車往】無視隨時波及途人!數十黑衣暴徒狂掟汽油彈、毀二級歷史建築深水埗警署,險焚載客九巴
UATGXnctWhA
chan200308 發表於 2019-10-21 12:19 PM
而家住係香港真係太危險; 你出入小心d呀 ! 放條片係新聞區好d; 多d人睇到呀! 等我做啦!
多謝! 我而家好小出街, 行得正企得正亦都唔怕任何人!

新聞區有你就掂哂啦.
chan200308 發表於 2019-10-21 01:03 PM
唔好咁講; 係靠大家支持; 非常感激好會員呀!
人品好重要, 會影響兒童.
chan200308 發表於 2019-10-21 12:59 PM
你講得好對; 贊成!
两部都是经典
4461 發表於 2019-10-23 08:11 PM
剛剛睇完 "The Walking Dead", 權力遊戲睇緊, 唔錯!
最後一季, 唔捨得睇...