返回列表 回復 發帖
最鍾意沖涼個個囉...
roberton888 發表於 2011-3-31 10:27 PM
我有预感他会上来的
今生,天注定我爱的很苦,但愿来世,我会是个洒脱的诗人
我又不是怡宝人~我这次去是去清明~
dicksonkhan 發表於 2011-3-31 10:48 PM
我知道啊
我的意思是说你很久没回去hometown
你係佢老婆仔... 當然有預感啦...
roberton888 發表於 2011-3-31 10:49 PM
xixi唔好咁啦
咁幾時有細路呀?
roberton888 發表於 2011-3-31 10:58 PM
有左好久咯
你唔知咩
无可能你唔知架
邊度有鬼?!
summei0529 發表於 2011-4-1 01:49 AM
骨猫大姐讲架“夜鬼”
心美姐姐晚上好
奶油妹都属于夜鬼之一
lhy92725 發表於 2011-4-1 10:27 AM
边有喔
我已经好早训架啦
之前就系其中一个
心美姐姐,我今日要开工喔
lhy92725 發表於 2011-4-2 09:46 AM
心美姐姐,我今日无工开喔
very happy... I am going on a business trip this Saturday!
summei0529 發表於 2011-4-8 07:36 AM
去边到?
so when are you coming back?
心美姐姐,我电脑坏佐,今日先整好
lhy92725 發表於 2011-4-10 11:01 AM
边个part坏左?
我都悟明,最后都是用重装系统果招
lhy92725 發表於 2011-4-11 11:54 AM
前个排我架电脑迷系咁都要reformat
麻烦到死
入黎探下心美姐姐先
lhy92725 發表於 2011-4-13 10:06 AM
咁我要探两下
我都觉得重装真是好烦
lhy92725 發表於 2011-4-13 03:36 PM
因为我地自己唔识自己整
装个系统就容易,之后要装返好多野果下烦
lhy92725 發表於 2011-4-13 04:07 PM
黎个我试
整系要make sure你架software update就得架啦
我地多数用的都是无经授权的,所以比较麻烦
lhy92725 發表於 2011-4-13 04:22 PM
(*^__^*) 嘻嘻……
我都系
你地果边悟系吧
lhy92725 發表於 2011-4-13 05:14 PM
骨猫大姐,我唔明