返回列表 回復 發帖
原帖由 vampire54 於 2008-11-30 04:19 PM 發表
哟!!大家好!!我是dickson的亲戚。。
他介绍我进来与大家认识和玩的。。
请大家多多包涵和照顾我。。。。
我叫DOBI....係DICKDICK.....好朋友仔
係唔係呀.......DICKDICK........
原帖由 vampire54 於 2008-12-1 02:31 PM 發表
请问大家有什么嗜好的?
如果相同的大家可以切磋下啊。。。
我的是打篮球。。你们呢??
小弟弟.........你幾多歲呀........我都係小妹妹咋......
但唔洗返學嘞..............
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-1 03:44 PM 發表
他十八岁,你想怎样?
我點會蝦佢喎
有趣的弟弟........
蝦都蝦你啦............................
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-1 03:51 PM 發表

18岁... 不适合我.... 叫dobi 照顾
我都要人照顧呀..............
原帖由 vampire54 於 2008-12-1 02:31 PM 發表
请问大家有什么嗜好的?
如果相同的大家可以切磋下啊。。。
我的是打篮球。。你们呢??
弟弟2007/6/18.....加入TVBNOW架.......... 仲早過我
你好少上嚟玩架...........
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-1 03:53 PM 發表
有什么怨气,就发泄在我身上吧!
邊到有.......玩吓唔得咩.......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-1 03:56 PM 發表
他和我之前是一样的!潜水会员!
咁佢去邊區多架.........上嚟吹水啦
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-1 03:56 PM 發表
可以啊!我又没说不可以!
嘞......明早起身努力推股嘞
弟弟又潛水嘞
原帖由 vampire54 於 2008-12-1 04:01 PM 發表

哇。。这位姐姐的背后拿着一把刀来欢迎我。。。
有点恐怖呃。。。
佢係老婆婆嚟架............係DICKDICK...嘅情人呀
小白做セ唔着衫唔着褲呀
新年冇新衫着呀
比我睇晒啦....小DEE DEE
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-2 10:40 PM 發表
生日时才向她讨!
DICKDICK... 你有冇去睇下JCLAI個鴨公LOOK呀
溝死女啦..... 你要唔要我幫你設計噃個呀
dickdick....hahaha
DICKDICK佬就黎又老一歲
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-20 12:57 PM 發表
是啊!明天就是啦!
送個美女你嘆下吖.....明天再送禮物你.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-20 01:10 PM 發表
好恐怖啊!
明天份禮物仲恐佈呀