返回列表 回復 發帖
我系新手会员,连宠物都未有,点加入呀.
我练到50级了,想加入,在哪加?

回應 stephenhor 第 2 篇文章

甘回得未呀.领楼主既礼物响边度领呢请问

我上线时间较长,想领个财富介指,但领唔到,点领取成日都系空白.WHY?
族长可以寄比我吗?另:同样,我想放野入帮仓库都放唔到,同样系一片空白.晕

想再请问一下,有没有贡献度的?
原帖由 hahakl 於 2008-11-8 17:18 發表

You can't get the财富介指maybe because your level is not up to the required level......
我2转289级了.还不够吗,不是说0转200级的吗?
晕,到那时钱都不够转生了.转一次要几万呀,我现在只够一转了.
呵呵,3转.
谢了老兄.
我唔明点解你地转到甘高级都有甘多钱,我只转到4转多,就只有3万几啦.
想转个好既种族都唔得.仲有,帮仓库既高级物品都设到99转先可以领,甘米
即系唔可以领?
仲有想问一下,排我前面4转206级个个,距正义值有两万几,点来既?
晕,宠物区一片空白,搞咩鬼.到处都入唔到.
晕呀,入唔到学院同野战,一片空白呀

原帖由 stephenhor 於 2008-11-10 14:21 發表

你是话善惡值吗??你可将打回来得东西套现的

qyzjy                復活寶石                5                2008-11-10 14:19:49                                        qyzjy                紅寶石                100                2008-11-10 14:19:35                                        qyzjy                雙倍攻擊卡                2                2008-11-10 14:19:19                                        qyzjy                雙倍經驗卡         ...
多谢老大.套现系唔系就系回收呀.
各位老大我想问下掉宝率系点样计算提高架,系唔系打同一个怪回合数越多升得越快?我4转248级先15既掉宝率,晕死啦.