返回列表 回復 發帖
壞 焦
Pedestrian_A 發表於 2015-7-30 02:50 PM
好彩你唔係講爛.........
which one
Pedestrian_A 發表於 2015-7-30 02:52 PM
only一小杯紅酒
貓貓。。。 你之前話佢係美國  同 Grace 姐同一時區啊

如果係加拿大,咪同隨意兄一樣?
satoshi23 發表於 2015-7-30 03:03 PM
加拿大西邊例如溫哥華係同美國西岸同一時區
美元高
Pedestrian_A 發表於 2015-7-30 03:07 PM
1USD : 1.3CAD
唔知道
大家大早晨, 我好眼訓
貓貓。。。結果路人。。。
係享 加拿大 定 墨西哥 ?? 你之前話佢同 Grace 姐係同一時區啊 。。。

時區又唔同的。。。
墨西哥 GMT-6
加拿大 GMT-7
西雅圖 GMT-8 ...
satoshi23 發表於 2015-7-30 08:33 PM
加拿大都有好多個時區, 睇係咩城市
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

Handsome Guy
Pedestrian_A 發表於 2015-7-31 04:48 AM
輕生雞你好
爛焦
Pedestrian_A 發表於 2015-7-31 04:49 AM
你講嘅, 唔係我講嘅
加拿大西邊還有那裡
係使用西岸時區
Pedestrian_A 發表於 2015-7-31 04:53 AM
於加拿大,太平洋時區覆蓋了英屬哥倫比亞省 (British Columbia) 大部份地區(除了95號公路走廊,以及不倒翁嶺、聖約翰堡、道森克里克、高登鎮和克雷斯頓的周邊地區以外),育空地區的全部領域以及西北地區鎢的鎮。

-----
以下是美國位於太平洋時區的州份:
  • 加州 (California) - 全部
  • 華盛頓州 (Washington) - 全部
  • 俄勒岡州 (Oregon) – 除了大部份位於愛達荷疆界旁的馬盧爾縣之外。
  • 內華達州 (Nevada) – 除了西溫多弗(位於猶他州附近)以及 積寶鎮 (位於愛達荷州附近)。
  • 愛達荷州 (Idaho Panhandle) – 位於薩蒙河以北的北半部。
海德鎮是一個位於阿拉斯加標準時間內的小鎮,但其大部份居民卻使用太平洋時區。因為海德非常倚賴附近位於太平洋時區的斯圖爾特,因此為了方便交流,故使用太平洋時區。

------
於墨西哥,整個下加利福尼亞州 (Baja California) 是墨西哥唯一一個完全位於太平洋時區的州份。另外,位於雷維利亞希赫多群島西端的克拉里翁島(位於科利馬州內),亦位於太平洋時區內。

早晨 未刷牙
chan200308 發表於 2015-7-31 08:30 AM
臭氣薰天
grace & 掌門早晨
如果搞"水區衝帖活動", 有冇人想參與???
覺得今次set幾多帖好??

之前嘅:
[活動] 水區衝3000帖計劃 [已結束]
衝3000帖計劃活動之領獎帖 (總獎金: TVB$1,170,041,718)
都就黎瞓咯. 除非老板整返杯咖啡黎提下神咁就真係早晨啦.
pknoface 發表於 2015-7-31 10:14 AM
呢度係酒館
3000 帖。。。 冇乜信心啊 ,我享Grace 姐果邊既助興活動都得 827 帖啊。。。  
satoshi23 發表於 2015-7-31 10:19 AM
水區紀錄好輝煌, 3000帖係24h入邊嘅紀錄
不過如果人人都踴躍參與起碼300帖, 其實10個人就可以達成目標
而家唔係驚吹唔夠水, 而係驚冇人要玩