返回列表 回復 發帖
今次我去14日, 其實過左10日D疲勞就開始浮現
大家早晨, 今日東京大雪
凍到暖氣都一直出現"除霜"狀態, 罷工中, 雪上加霜就係用係呢個時候
聽到收音機話落雪落得好多下 仲好厚

Hope that next week weather will be fine 。。。。
satoshi23 發表於 2016-1-18 10:41 AM
今朝我返工嘅情形, 東京基本上好少落雪 & 積雪, 呢個程度算多
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
結左冰。。用唔到
satoshi23 發表於 2016-1-18 10:57 AM
太凍係會需要D時間, 不過而家佢終於識得出暖氣啦
好似系幾厚哦,甘行路都困難
lhy92725 發表於 2016-1-18 11:01 AM
需要技巧, 其實小心D就冇事, 唔可以太急
车车开咗条路出来
yxx01 發表於 2016-1-18 11:03 AM
其他人開嘅
路人甲, 隻狗都等到成身雪, 都未等到你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家早晨
上個星期, 個新人法國佬, 繼返工只有4個月, 就已經五度請病假
今日我老細終於發言警告佢, 要佢加強自身健康管理, 唔好再動不動就請病假
好一條白色的"雪狗" ...快快PM路人甲令回此"雪狗"...
timmaxsing 發表於 2016-1-18 01:03 PM
佢可能係日本比D日本妹妹電到暈陀陀, 連自己老竇姓咩都唔記得, 又點會記得我地?
佢等到路大哥個陣可能已經變 '凍狗' 啦
mnb1123 發表於 2016-1-18 02:43 PM
已經石化左
車車...已經投左票...沒有問題嗎!
free2penny 發表於 2016-1-18 05:42 PM
果個係提名帖wor, 投票帖我都為開, 妳點投??
佢邊會係呢個時候辭職? 因為佢簽證只到28號, 要靠公司比信先可以更新簽證, 關鍵時刻, 佢又唔傻
傻唔傻同知唔知規矩其實冇咩衝突